Nieuwbouwproject ‘Het Elbeplantsoen’ in Helmond

20 energiezuinige woningen midden in het groen

Het plan ‘Het Elbeplantsoen’ is gesitueerd op een unieke locatie in Helmond. Aan de buitenzijde van Helmond, midden in het groen, is het plan opgezet in een hof-structuur. Tijdens de ontwikkeling van het plan is veel aandacht besteed aan de omgeving en de uitstraling van de woningen, hierdoor past het plan perfect bij de omgeving en sluit goed aan op de rest van de wijk Brouwhuis. In het plangebied zijn alle parkeervoorzieningen netjes opgelost door een combinatie van parkeerplaatsen in de openbare ruimte maar ook enkele oplossingen op eigen terrein. Zo zal de parkeerdruk in de wijk niet worden verhoogd. De 20 energiezuinige woningen die gerealiseerd worden hebben een eigentijdse architectuur met daarin speelse accenten verwerkt. De kleurstellingen die zijn toegepast geven het hofje een eigen identiteit.

Het plan omvat 20 ruime toekomstbestendige drie- of vier- onder-een-kapwoningen met een dak bedekt met energiezuinige zonnepanelen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Kijk hier voor de verschillende woningtypes.

“Van de keuze van het juiste woningtype tot de oplevering van jouw woning op het Elbeplantsoen, wij kijken ernaar uit je te helpen bij het realiseren van je droom!”

Vragen?

Bel ons gerust, tel. 0492 – 38 66 00. Mailen mag natuurlijk ook, dat mag naar info@berkkerkhof.nl.