Makelaar/taxateur Wonen

Fulltime, kantoor Aarle-Rixtel/Best

De gekte op de woningmarkt? Die is er, dat weet jij als geen ander. Alleen dat al maakt jouw baan als makelaar/taxateur uitdagend. Maar extra interessant is dat je vanuit ons kantoor in Best de ultieme dynamiek van de woningmarkt rondom Eindhoven meekrijgt en vanuit ons kantoor in Aarle-Rixtel de uitdagingen van het dorpse karakter aangaat. Kom jij het team van Van den Berk & Kerkhof versterken en zorgen dat we onze toppositie behouden? Je krijgt er veel vrijheid, verantwoordelijkheid én mooie prestatiebeloningen voor terug.

Dit ga je doen

Jij focust op het binnenhalen van nieuwe woningen. Wij maken het verschil door nét dat stapje extra te zetten. Jij overtuigt verkopers van onze meerwaarde. Zo denk je bijvoorbeeld mee over interieuraanpassingen om een huis beter verkoopbaar te maken en help je de verkoper bij het zoeken naar een nieuwe woning. Gaat het om wonen, dan ben jij bij ons de specialist en coach je waar nodig je collega’s.

Zo’n makelaar die bij een bezichtiging alleen maar wat mee wandelt? Dat ben jij verre van! Jij laat potentiële kopers dromen. Hoe je dat doet? Door ze de mogelijkheden te laten zien: hier kan een aanbouw, deze muur kan eruit, van deze kamer maak je eenvoudig een walk-in closet. Zo houd je onze dienstverlening op hoog niveau.

Hoe je nog meer het verschil maakt? Door veel persoonlijke contacten op te bouwen, bijvoorbeeld met financiers. Hoe mooi is het als zij klanten naar ons doorverwijzen? Mooier nog: niet naar ons, maar naar jou persoonlijk. Dan heb je het goed gedaan en een stevige basis gelegd. Je krijgt alle vrijheid om je eigen ‘winkel’ en contacten op te bouwen. Je werkt zelfstandig en bent baas van je eigen agenda. Maar kunt daarbij wel leunen op je secretaresse en een hecht en gezellig team van 20 collega’s, variërend in leeftijd en ervaring.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed basissalaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • interessante bonus afhankelijk van je omzet;
 • uitzicht op een vast contract;
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • flexibele werktijden;
 • 27 vakantiedagen;
 • goede kilometervergoeding;
 • laptop en telefoon van de zaak.

Wat verwachten we van jou?

Jij weet mensen – kopers én verkopers – bevlogen en enthousiast te overtuigen. Ook vind je het gaaf om successen te boeken en jezelf daarin uit te dagen. Je krijgt bij ons veel flexibiliteit, maar die vragen we ook van jou. ’s Avonds of in het weekend een bezichtiging? Geen punt voor jou. Verder neem je mee:

 • hbo-werk/denkniveau en een SVM-diploma;
 • RT en RM certificering;
 • je hebt ervaring is als woningmakelaar;
 • je bent goed in Nederlands en Engels;
 • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Over ons

Van den Berk & Kerkhof bekleedt als makelaar, taxateur en adviseur een toppositie in Zuid-Nederland. Wat ons zo sterk maakt? We hebben alle vak gerelateerde specialismes en dus veel kennis in huis. Jij richt je op woningen binnen de bebouwde kom, maar we hebben ook specialisten voor de agrarische en bedrijfsmakelaardij, taxaties, bestemmingsplannen, advisering en onteigening. We hebben echt iets aan elkaar; we wisselen ervaringen uit en leggen verbanden tussen elkaars dossiers. Dat doen we in een open en heel informele sfeer.

Word onze nieuwe makelaar/taxateur

Stuur je motivatie en cv naar Petra van Beek (officemanager) via p.vanbeek@berkkerkhof.nl. Wil je meer weten over de functie? Bel of app dan met Frank van der Ligt (eigenaar), via 06 – 47 48 23 08.