Het eerste deelplan ‘De Akkers’ van Aarlesche Erven in Best gestart!

Je kunt nu inschrijven!

De definitieve verkoop van het allereerste deelplan ‘De Akkers’ van Aarlesche Erven in Best is gestart. Je kunt vanaf nu online inschrijven voor de bouwnummers van je voorkeur.

Het woningaanbod, de prijzen van de verschillende bouwnummers, de verkoopbrochure en diverse downloads zoals verkooptekeningen, optielijsten en technische omschrijvingen vind je terug op de project websiteDe inschrijving sluit donderdag 4 november om 17:00 uur. Schrijf je nu in!

Voorinschrijving

Let op: heb je je aangemeld bij de voorinschrijving? Dan is dat nog geen definitieve inschrijving voor een woning in dit project. Je kunt nu je inschrijving compleet maken met o.a. een financiële scan. Zonder definitieve inschrijving kan geen woning aan je worden toegewezen.

Financiële scan bij inschrijving

Wist je dat – als er meer dan 1 kandidaat een voorkeur heeft voor hetzelfde huis – bij de toewijzing gekeken wordt of iemand een financiële scan heeft laten doen?

Je kunt er dus profijt van hebben als je dat bij de inschrijving laat weten en uploadt. Bovendien weet je dan ook of de woning binnen je budget past. Daarvoor is een brief nodig van jouw bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker. Dit noemen wij de financiële scan. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij dan meer zekerheid geeft, heb je een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan bij de toewijzing van de woningen.

Online inschrijven: hoe werkt dat?

De verkoop is gestart en jij wil je inschrijving natuurlijk zo compleet mogelijk indienen. In dit artikel wordt alles op een rijtje gezet. Het helpt je om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de online inschrijving.

Wat maakt Aarlesche Erven nu zo bijzonder? We hebben het even voor je op een rijtje gezet:

  • In totaal 880 woningen
  • Ruim en gevarieerd aanbod
  • Aantrekkelijke woonomgeving
  • Goede bereikbaarheid
  • De stad en de natuur nabij
  • Groen en robuust raamwerk
  • Aandacht voor landschap en zijn cultuurhistorie

Nieuwsgierig naar de gehele wijk en omgeving? Bekijk de gebiedswebsite voor meer informatie: www.aarlesche-erven.nl

Informatie en verkoop

Het woningaanbod, de prijzen van de verschillende bouwnummers, de verkoopbrochure en diverse downloads zoals verkooptekeningen, optielijsten en technische omschrijvingen vind je terug op de project website. Heb je toch nog vragen over het deelproject ‘De Akkers’ van Aarlesche Erven in Best?

Bel gerust met onze nieuwbouwspecialist Sanne Linders, tel. 0499 – 37 55 65.