Luyksgestel – Schatersdijk ong

Is een oude woning niks voor u en bouwt u liever uw eigen droomhuis waarbij u alle keuzes zelf kunt maken? Dan is dit een unieke kans, die u natuurlijk met beide handen aangrijpt!

Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Luyksgestel ligt deze landelijke bouwkavel met een oppervlakte van ca. 1.000 m². Luyksgestel is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Bergeijk. Het betreffende perceel beschikt op dit moment nog over de bestemming “Tuin”.
Echter heeft de gemeente Bergeijk aangegeven mee te willen werken aan een bestemmingswijziging naar “Wonen”. Er ligt op dit moment een ontwerpbestemmingsplan “Schatersdijk ong., Luyksgestel”.

De kavel biedt u de mogelijkheid tot de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw.
U woont hier op een mooie locatie met een landelijke uitstraling, doch op korte afstand van de voorzieningen van Luyksgestel en Bergeijk. Ook Eindhoven is op 20 minuten rijafstand te bereiken.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Regels behorende bij de bestemming “Wonen” onderdeel uitmakende van het ontwerpbestemmingsplan “Schatersdijk ong., Luyksgestel”.

Regels bouw vrijstaande woning
Inhoud woning: maximaal 1.000 m³
Goothoogte: ca. 4,00 m¹
Bouwhoogte: ca. 9,00 m¹

Regels bouw bijgebouw
Oppervlakte: maximaal 150 m²
Goothoogte: 3,20 m¹
Bouwhoogte: 5,50 m¹

Voor meer informatie met betrekking tot het bestemmingsplan wordt u doorverwezen naar de bijlagen van deze verkoopbrochure.

Bijzonderheden
– De kavel is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Luyksgestel.
– De kavel wordt in de huidige staat opgeleverd, de nutsvoorzieningen (glasvezel, water, riolering en elektra) zijn op de openbare weg (Schatersdijk) gelegen.
– Over het perceel is overdrachtsbelasting verschuldigd. Er is geen sprake van BTW.

Locatie
Deze bouwkavel is gelegen nabij Schatersdijk 13 – 17 te Luyksgestel. Een zeer landelijk gelegen omgeving, maar zeker niet afgelegen, want het centrum van Luyksgestel is op minder dan een kilometer afstand gelegen. In het centrum treft u tal van voorzieningen. U kunt hier terecht voor uw boodschappen, een hapje of drankje, maar ook voor sportactiviteiten of verenigingen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Adres
Schatersdijk ong
Postcode
5575 XH
Plaats
Luyksgestel
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Bouwgrond

Oppervlakte en inhoud

Perceel oppervlakte
1.000 m2

Indeling

Perceel oppervlakte
1.000 m2

Buitenruimte

Liggingen
Open ligging, Buiten bebouwde kom
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View