Bladel – Zwartakkers kavel 2 ong

Op een unieke locatie aan een doodlopende straat aan de rand van Bladel wordt deze bouwkavel te koop aangeboden. Het centrum van Bladel is gemakkelijk te bereiken, evenals de natuurgebied De Groene Long.

Het betreft een woningbouwkavel met opstanden met een oppervlakte van ca. 660 m² voor de bouw van een vrijstaande woning met een bijgebouw. De kavel ligt aan een doodlopende straat aan de rand van Bladel.

Binnen de kaders van de regels en voorschriften voor dit plan kunt u uw droomhuis in eigen sijl ontwerpen en realiseren.

Niet alleen de grootte, maar ook de ligging en de mogelijkheden maakt deze kavel zeer aantrekkelijk en uniek!

Bestemmingsplan/bouweisen
Op de kavel kunt u onder architectuur een vrijstaande woning realiseren. De kavel is gelegen in het bestemmingsplan “Groene Long” van de gemeente Bladel (onherroepelijk geworden op
30 september 2021). Het bestemmingsplan geeft veel vrijheden, echter zijn er regels en voorschriften waar de nieuw te bouwen woning aan moet voldoen.

De kavel heeft de enkelbestemming “Wonen” waarbij het bouwvlak het gehele perceel betreft. Verder heeft de kavel gedeeltelijk de dubbelbestemming “Waarde – archeologie 4” en “Waarde – Archeologie 3”.

Maatvoering en situering woning:
– inhoud: maximaal 600 m³ (exclusief aangebouwde bijbehorende bouwwerken)
– goothoogte: maximaal 5,5 meter.
– bouwhoogte: maximaal 10 meter.
– afstand tot perceelgrens: minimaal 3 meter

Maatvoering en situering bijbehorende bouwwerken:
– oppervlakte: maximaal 100 m²
– goothoogte: maximaal 3,2 meter
– bouwhoogte: maximaal 5,5 meter

Voor de regels verwijzen wij u naar de bijlagen van het “bestemmingsplan” bij deze brochure en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inschrijving
Inschrijven is mogelijk tot 22 september 2022 tot 12.00 uur. Het inschrijfformulier dient te zijn ingeleverd in een gesloten enveloppe met daarop “inschrijving Zwartakkers” bij Van den Berk & Kerkhof Makelaars, Taxateurs en Adviseurs, Eindhovenseweg 30b, 5683 KH Best of per mail best@berkkerkhof.nl

Bijzonderheden
– De kavel is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Bladel.
– De kavel geeft u de mogelijkheid om een vrijstaande woning te realiseren.
– Niet alleen de grootte, maar ook de ligging en de mogelijkheden maken deze kavel zeer aantrekkelijk en uniek!
– De bouwkavel wordt aanvaard in de huidige toestand, erf leeg en ontruimd.
– De bouwkavel is bouwrijp, Onder bouwrijp wordt verstaan:
– aanwezigheid van hoofdleidingen door de nutsbedrijven langs de openbare weg of op korte afstand. Onder hoofdleidingen worden begrepen: elektriciteit en water. Hieronder wordt niet verstaan/begrepen de bouw- en huisaansluiting op die hoofdleidingen. Koper dient zelf zorg te dragen voor bouw- en huisaansluitingen op de hoofdleidingen.
– aanwezigheid van de hoofdrioleringswerken voor de afvoer van vuil en water tot aan de grens van de bouwkavel. Koper dient zelf zorg te dragen voor de aansluiting op de hoofdrioleringswerken.

Locatie
Bladel is een dorp tussen de bossen en de heide met een voorzieningenniveau dat zich kan meten met een stad en op slechts zo’n 25 km van Eindhoven. ASML, High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum zijn 20-25 autominuten gelegen. Vanuit Hapert zit je zo op de snelweg. Nieuwe afrit op de A67 en de geplande P+R zorgen voor nog betere bereikbaarheid van Veldhoven en Eindhoven.

Kenmerken

Status
Verkocht bij inschrijving
Aanmeldingsreden
Verkoop bij inschrijving
Adres
Zwartakkers kavel 2 ong
Postcode
5531 PB
Plaats
Bladel
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Bouwgrond

Oppervlakte en inhoud

Perceel oppervlakte
660 m2

Indeling

Perceel oppervlakte
660 m2

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice