Gemert – Rechteloop 10

Deze nieuwbouw kantoorruimte van ca. 170 m² is een ware buitenkans voor u en uw onderneming! Hierbij heeft u de mogelijkheid om in overleg met verhuurder de afwerking naar de stijl van uw bedrijf in te vullen.

Het geheel is gelegen op de 1e verdieping van dit schitterende nieuwbouw object gelegen aan de Rechteloop 10 te Gemert waar het bedrijf CrossFit Gymert gevestigd is.

In een ideale situatie zoeken wij een huurder die complementair is aan huidige gebruikers van het bedrijfspand. Echter is ander gebruik ook mogelijk; informeer naar de mogelijkheden. Oplevering betreft casco in huidige staat, maar we gaan graag in gesprek.

Huurprijs & -condities
Huurprijs: € 1.250,= per maand excl. BTW
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: in overleg

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

BTW: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
Hier vindt u een unieke kans om uw bedrijf strategisch te vestigen in een jonge en energieke omgeving vol bedrijvigheid! Dankzij de ligging op het Smartpark is deze locatie uitstekend te bereiken vanuit onder andere Veghel, Uden en Helmond.

Kenmerken

Adres
Rechteloop 10
Postcode
5421 WW
Plaats
Gemert
Land
Nederland
Prijs
€ 1.250,- per maand

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
2018

Oppervlakten

Perceel
4.485 m2
Kantoorruimte voorzieningen
Toilet
Kantoorruimte
170 m2
Kantoorruimte in units vanaf
170 m2
Zoekservice