Escharen – Hondsdijk 1

TE HUUR
Deze ruime en nette bedrijfsruimte heeft een hoogte van maar liefst acht meter. Hierdoor is de bedrijfsruimte voor vele mogelijkheden geschikt, zoals opslag. Via een elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. zeven meter hoog) kunt u gemakkelijk laden en lossen.

De bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer waarop zware belasting mogelijk is. De verlichting en elektra zijn bij de huurprijs inbegrepen. De bedrijfsruimte is niet geïsoleerd.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 50,= per m² per jaar excl. BTW.
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur/incl. BTW.
Huurperiode: in overleg.
Aanvaarding: in overleg.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

BTW: De heer is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn omzetbelastin vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
Deze bedrijfsruimte is gelegen op een goede locatie in het buitengebied van Escharen. Via de omliggende provinciale wegen kunt u gemakkelijk Grave, Zeeland en Schaijk bereiken. Vrachtverkeer kan het object eenvoudig bereiken dankzij de brede toegangswegen.

Kenmerken

Adres
Hondsdijk 1
Postcode
5364 NL
Plaats
Escharen
Land
Nederland
Prijs
€ 50,- per vierkante meters per jaar

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Perceel
400 m2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
400 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2
Zoekservice