Deurne – Gerard Bildersstraat 8

Te huur:
Kantoorruimte gelegen op een unieke en strategische plek in Deurne op bedrijventerrein De Leemskuilen met een variatie aan bedrijven. De toegangswegen zijn goed bereikbaar. Het object is voorzien van kantoorruimten (in diverse afmetingen), kantine, toilet en verhard terrein ten behoeve van parkeren. Verder is er aandacht voor duurzaamheid binnen het complex, dit uit zich in het energielabel: A.

Indeling/oppervlakten
– Kantoorruimte 1 begane grond ca. 40m²
– Kantoorruimte 2 begane grond ca. 57m²
– Kantoorruimte 1e verdieping ca. 375m²
– Kantine (voorzien van vaatwasser en koelkast)
– 2 toiletten.

De kantoorruimte is verder voorzien van een CV-ketel, radiatoren, siergrind vloer, houten kozijnen, dubbel glas en airconditioning en data/stroomvoorziening. Eventueel kan het pand gemeubileerd (bureaus met stoelen) opgeleverd worden. Verder wordt het object gerenoveerd; zie impressie foto’s.

Locatie
De kantoorruimte is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein De Leemskuilen te Deurne. Op dit terrein is een variatie van grootschalige en kleinschalige bedrijven met bedrijfswoningen gesitueerd. Het centrum van Deurne, alsmede het NS-station, zijn op korte afstand gelegen. Op korte auto afstand zijn de uitvalswegen N270 (Helmond – Venray), A67 (Eindhoven – Venlo / Duitsland) en A73 (Nijmegen-Venlo/Duitsland) gelegen.

Huurprijs en -condities
kantoorruimte eerste verdieping: € 80,- per m²/jaar
kantoorkamers begane grond: € 100,- per m²/jaar

– Servicekosten: voor nutsvoorzieningen gas/water/elektra
– Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
– Huurperiode: in overleg
– Aanvaarding: per direct

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Adres
Gerard Bildersstraat 8
Postcode
5753 DE
Plaats
Deurne
Land
Nederland
Prijs
€ 80,- per vierkante meters per jaar

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
1980

Oppervlakten

Kantoorruimte voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling
Kantoorruimte
472 m2
Kantoorruimte in units vanaf
97 m2

Kaart

Street View

Zoekservice