Beek en Donk – Tuinstraat

(AGRARISCHE) ONTWIKKELINGSLOCATIE

Welkom op deze unieke ontwikkellocatie aan de Tuinstraat in het bruisende Beek en Donk. Deze voormalige agrarische bedrijfslocatie biedt een scala aan mogelijkheden voor (agrarische) bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende en goed gelegen locatie. De combinatie van twee schuren, een kapschuur, een ruim erf en aangrenzende landbouwgrond maakt deze locatie echt speciaal.
De ligging aan de Tuinstraat biedt tal van voordelen. Met uitstekende toegangswegen en goede verbindingen naar nabijgelegen steden en dorpen, ben je altijd goed bereikbaar voor zowel medewerkers als klanten, maar zeker ook om te wonen. De nabijheid van voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer maakt het werken op deze locatie extra aantrekkelijk.
Stel je voor hoe je jouw bedrijf hier kunt vestigen en profiteert van de rustige omgeving, omgeven door groen en landelijk gebied. Laat de frisse lucht, het gezang van vogels en de geur van het platteland je inspireren in je dagelijkse werkzaamheden. Breid je bedrijf uit, creëer een hechte gemeenschap en zet jouw stempel op deze veelbelovende locatie.
Waar wacht je nog op? Deze kans mag je niet laten liggen! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek de mogelijkheden die deze voormalige agrarische bedrijfslocatie te bieden heeft.
Neem nu actie en zet de eerste stap richting jouw nieuwe locatie!

Schuur 1
Op het perceel bevindt zich een schuur (bouwjaar omstreeks 1965) met een oppervlakte van
ca. (23,50 x 12,50) + (9,50 x 5,00) = 341 m². De schuur is opgetrokken uit gedeeltelijk hout en gedeeltelijk metselwerk en met asbesthoudende golfplaten gedekt. De dragende constructie bestaat uit houten en stalen spanten en de vloer is voorzien van beton. De schuur beschikt over een loopdeur en schuifdeuren.

De indeling bestaat uit:
– voormalig museum;
– open ruimte;
– vide met open ruimte;
– aflaat.

Verdieping:
– open ruimte/berging.

Schuur 2
Op het perceel bevindt zich een tweede schuur (bouwjaar 1965 of ouder) met een oppervlakte van ca. 15,50 x 7,50 = 116 m².
Het gebouw is opgetrokken uit steen (halfsteens en spouw) en met asbesthoudende golfplaten gedekt. De dragende constructie bestaat uit houten spanten en de vloer is voorzien van beton en betonklinkers. Het gebouw beschikt over een loopdeur en draaideur.

De indeling bestaat uit:
– kantoor/kantine, meterkast;
– 4 bergingen.

Kapschuur
Op het perceel bevindt zich een carport/kapschuur (bouwjaar omstreeks 1990) met een oppervlakte van
ca. 15,50 x 4,50 = 70 m². Het gebouw is opgetrokken uit hout en met gedeeltelijk asbesthoudende golfplaten en gedeeltelijk asbestvrije golfplaten gedekt. De dragende constructie bestaat uit houten spanten. De vloer is onverhard. Het gebouw beschikt over draaideuren.

De indeling bestaat uit:
– 2 kleine bergingen;
– 1 grote berging.

Landbouwgrond
Het perceel landbouwgrond heeft een grootte van ca. 1.36.60 ha.
Het perceel bestaat uit hoge zwarte enkeerdgronden: leemarm en zwak lemig fijn zand. In het verleden is er zand gewonnen op de kavel (ontgronding). Er is schaduwschade vanwege de omliggende groensingel en dus zeer geschikt voor het houden van dieren.

Kadastrale gegevens
Gemeente Beek en Donk, sectie C, nummer 1345, groot 1.66.92 ha
Gemeente Beek en Donk, sectie C, nummer 1402, groot 0.04.06 ha
Totale oppervlakte 1.70.98 ha

Oplevering
Het geheel wordt opgeleverd in overleg, vrij van pacht, huur of gebruik door derden.

Milieuaspecten
Verkoper heeft geen onderzoek verricht of laten verrichten naar de aanwezigheid van stoffen in bodem of grondwater of naar de aanwezigheid van stoffen die de waarde beïnvloeden.

Koper kan op zijn kosten een verkennend bodem- en grondwateronderzoek laten verrichten.

In de koopovereenkomst zal een clausule worden opgenomen dat ontbinding van de koopovereenkomst alleen kan plaatsvinden als de verontreiniging hinderlijk is voor een normale exploitatie als landbouwgrond. Koper vrijwaart verkoper vanaf datum eigendomsoverdracht van alle aansprakelijkheid voor eventuele verontreiniging die niet door, in opdracht of met medeweten van verkoper is veroorzaakt.

Kenmerken
Aanmeldingsreden k.k.
Adres Tuinstraat
Postcode 5741EM
Plaats Beek en Donk
Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Agrarisch bouwkavel
Ontsluiting Via openbare verharde weg
Oppervlakte en inhoud
Agrarisch bouwblok Ca. 0.34.38 ha
Huiskavel Ca. 1.36.60 ha
Totale oppervlakte 1.70.98 ha