Sint-Oedenrode – Vresselseweg nabij nr. 13 ong

Een unieke kans om uw droomwoning te bouwen in het buitengebied van Sint-Oedenrode!
Wonen op een toplocatie nabij de Vresselse bossen! Een ideale locatie voor de buitenmens en/of ondernemer met een aan huis verbonden beroep en/of mantelzorg.

De kavel is gelegen in het buitengebied van Sint-Oedenrode, nabij de voorzieningen van Sint-Oedenrode.

Binnen de kaders van de regels en voorschriften voor dit plan kunt u uw droomhuis in eigen stijl ontwerpen en realiseren.

Niet alleen de grootte van maar liefst ca. 11.400 m², maar ook de ligging en de mogelijkheden maken deze kavel zeer aantrekkelijk en uniek!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Bestemmingsplan/bouweisen
Op de kavel kunt u onder eigen architectuur een vrijstaande woning realiseren. De kavel is gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied Sint-Oedenrode” van de gemeente Sint-Oedenrode (deels onherroepelijk en in werking getreden op 15 maart 2012).

De kavel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met waarden – Landschapswaarden” en de dubbelbestemmingen “Waarde – Archeologie 1 (hoge verwachting)”, “Waarde – Archeologie 2 (middelhoge verwachting) ” en “Waterstaat – Attentiegebied EHS” met functieaanduidingen “specifieke vorm van agrarisch met waarden – intensieve veehouderij begrensd” en “specifieke vorm van agrarisch met waarden – persoonsgebonden overgangsrecht”.

Tevens is de bouwkavel gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied Sint-Oedenrode, herziening 2” van de gemeente Sint-Oedenrode (onherroepelijk geworden op 29 september 2016).

De kavel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met waarden – Landschapswaarden” en de dubbelbestemmingen “Waarde – Archeologie 1”, “Waarde – Archeologie 2” en “Waterstaat – Attentiegebied EHS” met functieaanduidingen “intensieve veehouderij”, “specifieke vorm van agrarisch met waarden – persoonsgebonden overgangsrecht” en “specifieke vorm van agrarisch met waarden – veehouderij”.

Tevens is de bouwkavel gelegen in het bestemmingsplan Vresselseweg 13 en 77a Sint-Oedenrode van de gemeente Meierijstad (ontwerp 20 december 2022).

De kavel heeft de enkelbestemmingen “Wonen” en “Agrarisch met waarden – Landschapswaarden” en de dubbelbestemmingen “Waarde – Archeologie 1”, “Waarde – Archeologie 2” en “Waterstaat – Attentiegebied EHS”, met bouwaanduiding “specifieke bouwaanduiding – ruimte voor ruimte”.

Voor de regels verwijzen wij u naar de bijlagen van het “bestemmingsplan” bij deze brochure en www.ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden
– De kavel is gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied van Sint-Oedenrode nabij de Vresselse bossen.
– De kavel geeft u de mogelijkheid om één vrijstaande woning te realiseren.
– Niet alleen de grootte, maar ook de ligging en de mogelijkheden maken deze kavel zeer aantrekkelijk en uniek!
– De kavel zal ten tijde van de feitelijke levering bouwrijp worden opgeleverd. De kosten voor huisaansluiting nutsvoorzieningen, legeskosten omgevingsvergunning, e.d. zijn voor rekening voor koper.
– De bouwkavel wordt aanvaard in de huidige toestand (geheel gesaneerd). Eventuele kosten voor ophoging van de bouwkavel zijn voor rekening van koper.

Locatie
De kavel is gelegen in het buitengebied van Sint-Oedenrode op korte afstand van het centrum van Sint-Oedenrode en de Vresselse bossen in uw achtertuin.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 650.000,- k.k.
Adres
Vresselseweg nabij nr. 13 ong
Postcode
5491 PA
Plaats
Sint-Oedenrode
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Bouwgrond

Oppervlakte en inhoud

Perceel oppervlakte
11.400 m2

Indeling

Perceel oppervlakte
11.400 m2

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice