Oirschot – Ekerschot ong

Ekerschot, de nieuwe woonwijk aan de noordzijde van Oirschot, ter hoogte van de Kempenweg en de Oude Grintweg, vormt straks een overgang tussen de kern Oirschot en de landelijke omgeving en kent een gedifferentieerd woningbouwprogramma met een ruim openbaar gebied tussen dorp en landerijen. Het totale gebied omvat ca. 170 woningen en/of appartementen waarvan Van Wanrooij Projectontwikkeling totaal 37 woningen realiseert in een divers aanbod, 24 ruime tweekappers en 13 rij-/hoekwoningen. De tussenwoningen type F worden als huurwoning aangeboden. Hier volgt kort voor oplevering meer informatie over.

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, energiezuinig en onderhoudsarm. Volledig geïsoleerd (inclusief garage). De woningen worden gemetseld in een rood-bruin genuanceerde steen en antraciet kleur dakpannen, gasloos opgeleverd, met basisventilatie en een warmte-terugwinunit, warmtevoorziening middels aard-warmtepomp en boilervat. Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en kan bij warme dagen ook worden gebruikt om te koelen. In de basis worden er geen zonnepanelen geplaatst, wel behoort dit tot de mogelijkheden. Sanitair aanwezig (verreken bedrag à € 3.810,– bij type A en € 4.060,– bij type B, C, D, E) met daarin een keuze uit een ligbadcombinatie of een douchecombinatie. Plus een keukencheque à € 3.000,– voor het plaatsen van een keuken door van Wanrooij Keukens.

2-onder-1 kapwoning met garage (type E, bouwnummer 11, 16)
Perceel variërend van ca. 300 m² tot 405 m² | woonoppervlakte ca. 172 m² | inhoud ca. 760 m³
Deze 2-onder-1 kapwoning valt op door zijn topgevel.
Royaal leefgedeelte, mogelijkheid om de garage bij het woongedeelte te betrekken, openslaande tuindeuren, ruime eerste verdieping met drie slaapkamers, badkamer en apart toilet. Nóg twee kamers nodig? Op de tweede verdieping kan dat! Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
Type E1 heeft een geïsoleerde garage en type E2 een berging in de tuin.

Alle relevante informatie van dit project is terug te vinden op de projectwebsite.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 675.000,- v.o.n.
Adres
Ekerschot ong
Postcode
5688
Plaats
Oirschot
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
172 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Inhoud
760 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Glasvezel kabel, Balansventilatie
Inhoud
760 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View