Nuenen – Molenkamp 18-20

Deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte (en bedrijfsbestemming) is gesitueerd op een goede locatie buiten de bebouwde kom van Nuenen op een kleinschalig bedrijventerrein. Zeer rustig en groen gelegen woonhuis met bedrijfsruimte. Aan de achterzijde is de woning vrij gelegen tegen de prachtige Dommelvallei richting Tongelre. Ook het centrum van Nuenen en Geldrop zijn goed en snel bereikbaar. Niet alleen de ligging heeft u het nodige te bieden, ook de woning zelf. Neemt u mee een kijkje van binnen? Via de ruime entree/hal betreedt u de woning en vanuit hier heeft u toegang tot de kantoorruimte of de woonkamer met open keuken in rechte wandopstelling en een kookeiland voorzien van diverse inbouwappatuur. Tevens heeft u op de begane grond de beschikking over een ouderslaapkamer met een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, een zwevend toilet en een dubbele vaste wastafel in een fraai meubel. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een tweede compleet ingerichte badkamer met een inloopdouche en een vaste wastafel. Tevens treft u hier een praktische vaste kast en een separate wasruimte aan. Achter de woning heeft u nog de beschikking over een ruime en praktische bedrijfsruimte en een fraai aangelegde diepe achtertuin. De tuin is ingericht met een overdekt terras, een vijverpartij, een zwembad, een zonnedeck en een hobbiedierenwei. De tuin ontsluit aan de mooie Dommelvallei en is erg fraai te noemen.

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1998 en is opgetrokken uit steen. Het dak is met bitumineuze dakbedekking gedekt. Alle vloeren en daken zijn uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over centrale verwarming met vloerverwarming en radiatoren die zijn aangesloten op een luchtwarmtepomp (bouwjaar omstreeks 2017, merk NIBE); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via de luchtwarmtepomp. Deze functioneert door middel van vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdiepeing. De woning is voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de kantoorruimte en de woonkamer met open keuken. In de hal bevindt zich tevens de garderobe en de meterkast (10 groepen, 4 krachtgroepen en 3 aardlekschakelaars voorzien van een hoofdschakelaar). De hal is afgewerkt met een houten vloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De gedeeltelijk betegelde toiletruimte (2017) is ingericht met een vrijhangend toilet en een vaste wastafel met een onderkastje. De overige wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk.

De kantoorruimte is afgewerkt met een houten vloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De ruimte is licht te noemen vanwege de grote raampartij en de ruimte is verder afgewerkt met een praktisch werkblad en boven- en onderkastjes voor voldoende bergruimte. Deze ruimte is voorzien van een doorgang naar de woonkamer.

De ruime en lichte woonkamer (2017) is zowel vanuit de hal als vanuit de kantoorruimte te bereiken. De woonkamer krijgt voldoende natuurlijke lichtinval vanuit de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde als zijkant van de woning. De woonkamer is eenvoudig op te delen in een zitgedeelte en een eetgedeelte. Een gezellige elektrische open haard zorgt voor extra sfeer in de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De open keuken staat in open verbinden met de woonkamer en is geplaatste in een hoekopstelling en een kookeiland. Het werkblad van de keuken is afgewerkt met composiet en een 1,5 RVS spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit onder andere een koffiezetter, een combi-magnetron, een vaatwasser, een 5-pits inductie kookplaat, een wasemkamp, een koelkast, een diepvriezer, een warmhoudlade en een wijnkoelkast. De meeste inbouwapparatuur is van Bosch en heeft nog tot ca. 2022 garantie. Diverse kastjes zorgen voor de benodigde opbergruimte in de keuken. Door middel van het grote raam is er voldoende natuurlijke lichtinval aanwezig in de keuken. De keuken is afgewerkt met dezelfde houten vloer voorzien van vloerverwarming als in de woonkamer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Een bijkeuken is voorzien van een houten vloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond, alsmede trapopgang naar de eerste verdieping. Hier treft u de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de unit ten behoeve van de vloerverwarming en de boiler aan. Tevens heeft u hier de beschikking over een praktische vaste kastenwand, waardoor u voldoende opbergruimte ter beschikking heeft.

De ouderslaapkamer bevindt zich op de begane grond en is afgewerkt met een houten vloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond voorzien van praktische inbouwspots. Door middel van het raam en de deur is er voldoende natuurlijke lichtinval aanwezig en een directe doorgang naar de fraai aangelegde achtertuin. Een handige kastenwand zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft om uw kleding op te bergen.

De badkamer staat in open verbinding met de ouderslaapkamer en is gedeeltelijk betegeld. Wandafwerking tegels en stucwerk (op de wanden en het plafond). De badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche voorzien van een regendouche en een handdouche, een vrijhangend toilet en een zeer fraai wastafelmeubel met twee wastafels en een grote spiegel. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.

Eerste verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een kast en nog eens een tweede badkamer, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met laminaat, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en het plafond is voorzien van spuitwerk met praktische inbouwspots. Door middel van de vele ramen is er voldoende natuurlijke lichtinval aanwezig op de overloop.

De drie slaapkamers zijn nagenoeg identiek van afwerkingsniveau. We noemen dan ook een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een deur naar een fraai balkon. De overige twee slaapkamers zijn aan de zijkant van de woning gelegen.

Op de overloop bevindt zich een praktische vaste kast. Hier bevindt zich de warmtepomp (omstreeks bouwjaar 2017, merk NIBE)

Hier bevindt zich tevens een waskamer met de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger. Deze ruimte is tevens uitstekend geschikt voor het realiseren van een badkamer. De ruimte is afwerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.

De tweede badkamer is geheel betegeld en is ingericht met een ruime inloopdouche, een toilet en een wastafel. Een designradiator zorgt voor de benodigde warmte en een raam zorgt voor de natuurlijke lichtinval en ventilatie. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk. Tevens is de badkamer voorzien van mechanische ventilatie.

Bedrijfsruimte
Op het perceel bevindt zich tevens een vrijstaand bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 273 m². De fundering is op staal en de betonvloer is geïsoleerd. De wanden zijn van sandwichpanelen op 2 meter hoge gemetselde en geïsoleerde borstwerging, stalen spanten en liggers, vrije hoogte ca. 5,4 meter. Toegang is er via de voor en achterzijde met grote sectionaaldeuren. Het dak is met bitumineuze dakbedekking gedekt en is voorzien van een lichtstraat. De bedrijfsruimte is gecompartimeerd in delen. Garage met doorgang naar tweede woning/kantoorruimte, ingang met toegangspoort met berg- en stallingsruimte. Deze wordt middels een houten schuifdeur gescheiden van de werkruimte. Entresol, toiletruimte, Verwarmd door middel van gasheater en een onderdelen magazijn. Achter de werkruimte gelegen afhang/berging met stalen staanders, geïsoleerd dak, wanden geventileerde houten delen. Op de hal zijn de 55 zonnepanelen geplaatst in resp. 2014 (35) en 2019 (20). In 2014 is tevens de toplaag van het dak van de bedrijfsruimte vervangen.

Aan de bedrijfshal is een kantoorgedeelte gelegen met diverse vertrekken en eigen sanitaire voorzieningen.

Oppervlaktes
Kantoor begane grond: 65 m² vvo
Bedrijfsruimte: 158 m² vvo
Kantoor verdieping: 28 m² vvo
Entresol verdieping: 22 m² vvo

Geschakelde mantelzorgwoning
Op het perceel bevindt zich tevens een geschakelde mantelzorgwoning. Dit gebouw is te betreden via een overdekte (carport) entree en via de entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot de lichte en ruime woonkamer met semi-open keuken. Deze keuken is geplaatst in een rechte wandopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is een praktische bijkeuken te bereiken. Aan de voorzijde van de mantelzorgwoning bevindt zich tevens een tweede hal en van hieruit zijn de badkamer met een praktische vaste kast en een separate toiletruimte te bereiken.
De eerste verdieping is via een vaste trap te bereiken en hier betreedt u als eerste de overloop. Vanuit de de overloop heeft u toegang tot twee ruime en lichte slaapkamers. Eén slaapkamer heeft de beschikking over een praktische vaste kastenwand over de volledige breedte van de kamer. Deze ruimte wordt op dit moment gebruikt als mantelzorgwoning, echter zou deze ruimte ook ideaal geschikt zijn als bijvoorbeeld kantoorruimte.

Tuin
Vanuit de woonkamer bereikt u een overdekt terras met een tegelvloer en een trespa plafond. Delen in het plafond zijn voorzien van een lichtstraat en handige inbouwspots. Vanaf dit terras is er een schitterend uitzicht op de tuin met een vijverpartij, borders, grindstroken, een tweede terras met vloerdelen en een zonnedeck. In de tuin bevindt zich tevens het zwembad, een gedeeltelijk gemetselde bak voorzien van PVC binnenbak, voorzien van verwarming door middel van luchtwarmte. De pomp is van 2020. Rondom het zwembad is beton voorzien van natuursteen en een zwembadrand. De jacuzzi is geplaatst in 2018 en is voorzien van jetstreams, verwarming en is afdekbaar en zeer goed geïsoleerd en voorzien van een dubbele pomp. Tevens treft u een zeer ruime buitenkeuken aan, opgetrokken uit hout. De buitenkeuken heeft een binnenruimte met een schuifpui en een klein keukenblokje voorzien van een koelkast. De feitelijke buitenkeuken is van het merk Boretti en betreft een 4-pits gas barbecue met zijbrander en voorzien van een wasemkamp. De tuin biedt verder een gazon, een volledig afgerasterde dierenweide met een stangaansluiting een schuilhut in hout en diverse bomen, een hoekje voor opslag van stenen en eventueel afvalhout en een stallingsruimte opgetrokken uit hout en het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking. Onder de overkapping is een separate berging voor tuingereedschap. Op het grasveld bevinden zich sproeiers en bij de borders een gedeeltelijke nevelaar en slangaansluiting. De sproeier, nevelaar en slangaansluiting zijn onafhankelijk van elkaar te beregenen.

2. Overige gegevens

Ligging
De woning is gesitueerd op een goede locatie buiten de bebouwde kom van Nuenen op een kleinschalig bedrijventerrein. Zeer rustig en groen gelegen woonhuis met bedrijfsruimte. Aan de achterzijde is de woning vrij gelegen tegen de prachtige Dommelvallei richting Tongelre.

Bijzonderheden
– bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar;
– van de woning is in 2017-2018 de gehele begane grond opnieuw ingericht en afgewerkt;
– op het dak zijn 55 zonnepanelen aanwezig, deze levert over de afgelopen 12 maanden ca. 14.000 kwh op;
– slapen en wonen op de begane grond is mogelijk door de ouderslaapkamers en de badkamer op de begane grond;
– achter de woning bevindt zich een grote en fraai aangelegde tuin;
– bij de woning behoort een grote en ruime bedrijfsruimte;
– volledig onderhoudsvrij exterieur;
– de kantoorruimte bij de bedrijfsruimte is zeer geschikt als gastenverblijf of mantelzorgwoning;
– bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Molenkamp 18-20
Postcode
5674 TJ
Plaats
Nuenen
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1998

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
229 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
51 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
64 m2
Perceel oppervlakte
3.690 m2
Inhoud
793 m3

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Zwembad, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
3.690 m2
Inhoud
793 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Bedrijventerrein
Tuintypen
Tuin rondom

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice