Moergestel – Heuvelstraat ong

Op een geweldige locatie in het buitengebied met een uitzicht waar een ieder jaloers op is. Deze elementen heeft de bouwkavel die we aanbieden allemaal. Gelegen aan de uiterste rand van de lintbebouwing op een kavel van maar liefst 5.905 m²! Hier kunt u vrij wonen maar ook gecombineerd wat hobbydieren houden. Maar ook een kantoor aan huis waardoor u een woon-werklocatie maakt. Er kunnen zich hier diverse bedrijven vestigen, hierbij kunt u denken aan onder andere een schoonheidssalon, kapsalon, nagelsalon, fysiotherapeut, praktijkruimte, elektriciteitsbedrijf, statische opslag, etc. etc., de lijst is bijna eindeloos.

Ook is er de mogelijkheid tot het levensloopbestendig bouwen van een woning, energieneutraal is uiteraard mogelijk, maar die keuze is aan u. Verder kan er natuurlijk ook nog een mantelzorgwoning gerealiseerd worden, inpandig of gewoon vrijstaand op het perceel. Kortom, mogelijkheden te over.

U heeft daarnaast het comfort van een ligging op korte afstand van de dorpskernen van Moergestel en Oisterwijk, met een goede ontsluiting richting Eindhoven/ Eindhoven Airport, Tilburg, Den Bosch en Breda!

De te bouwen woning binnen de planlocatie dient voor wat betreft beeldkwaliteit aan te sluiten bij de bestaande woningen in de omgeving. De beoogde woning dient opgericht te worden met een landelijke uitstraling. De woning zal middels een eigen oprit worden ontsloten aan de Heuvelstraat. Zoals u kunt zien als u bij de locatie gaat kijken is er een divers pallet aan woningen gerealiseerd de laatste jaren in de directe omgeving.

In de planvoorschriften is in ieder geval opgenomen dat er maximale goothoogte is van 6 meter en een maximale nokhoogte is van 10 meter.

Oppervlakte
Gemeente Oisterwijk, sectie L, nummer 1093, oppervlakte 5.905 m², het betreft een geheel kadastraal perceel.

Bebouwingsvoorschriften
Op de bouwkavel kunt u een woning realiseren die voldoet aan al uw wensen en eisen. Daarbij dient u zich wel te houden aan de voorschriften die onderdeel uitmaken van het bestemmingsplan.
Wij raden u aan dit geheel door te nemen en bij vragen contact op te nemen met de makelaar of u kunt zelf een adviseur inschakelen die u hierin kan begeleiden.

Bodemonderzoek
Er is een verkennend bodemonderzoek verricht naar eventuele verontreiniging van de bodem. Uit de conclusie van het onderzoek blijkt dat de bouwkavels geschikt zijn voor woningbouw. Op verzoek is inzage in dit rapport mogelijk.

Beplantingsplan
Bij het tot stand komen van het bestemmingsplan heeft de gemeente bedongen dat er gebiedseigen hagen en bomen aangeplant worden op de bouwkavel. Dit is opgenomen in een tussen de verkoper en de gemeente gesloten anterieure overeenkomst. Bij verkoop zal in de koopovereenkomst en in akte van levering worden opgenomen dat deze aanplanting in stand zal worden gehouden.

Bijzonderheden
– schitterende ligging midden in het landelijk gebied doch op korte afstand van het dorp Moergestel maar ook van de bossen en natuur;
– goede ontsluitingsmogelijkheden;
– ruime frontbreedte van ca. 50 meter;
– een veelvoud aan bebouwingsmogelijkheden waarbij ook de grootte van de kavel de mogelijkheid biedt om een duurzame en energie neutrale woning te realiseren.

Kosten van overdracht
De kosten voor de overdracht en tenaamstelling van de kavel zijn voor verkoper. De overige kosten, waaronder het vestigingen van een hypotheek zijn voor rekening van koper.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Heuvelstraat ong
Postcode
5066 PB
Plaats
Moergestel
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Bouwgrond

Oppervlakte en inhoud

Perceel oppervlakte
5.905 m2

Indeling

Perceel oppervlakte
5.905 m2

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice