Mierlo – Heezerweg 11

MULTIFUNCTIONEEL (BEDRIJFS)GEBOUW MET WONING

Gelegen tegen de Strabrechtse Heide, op korte afstand van Mierlo en op ca. 20 minuten rijafstand van Eindhoven Airport en Eindhoven, ca. 1 uur rijden van Aken, Maastricht, Antwerpen en Den Bosch. Op fietsafstand van scholen en alle dagelijkse voorzieningen.

Een hoofdgebouw met drie bouwlagen, ieder groot ca. 155 m², bestaande uit:
Woongedeelte geheel nieuw gebouwd omstreeks 2000 tegen de voorzijde van de bestaande stal van steen met spouw en met pannen gedekt. Het geheel is goed geïsoleerd. De vloeren zijn van beton. De cv-installatie wordt aangestuurd door een ketel uit 2016.
– het hoofdappartement met bordes. Het hoofdappartement is geheel voorzien van een massief eikenvloer, sierlijsten en inbouwverlichting, een grote schouw met gashaard.
– de bijkeuken met aansluitingen voor wasapparatuur, cv-combiketel (Nefit Excellent)
– een souterrain over de gehele breedte met een gietvloer, stucwerkwanden en dito plafond.
– een appartement met terras en balkon
– gang voor opslag en separate toegang tot appartement boven hoofdappartement.

Bedrijfsgedeelte met een oppervlakte van ca. 82,80 x 18,50 = 1.530 m²
Stallen geheel gerenoveerd in 2000 voor gebruik van paardenhouderij.
Opgetrokken uit baksteen (spouw) en afgedekt met asbesthoudende
golfplaten.
– gang voor opslag en separate toegang tot appartement boven hoofdappartement
– Werkplaats en technische ruimte
– Zadelkamer
– Wasplaats voor twee paarden
– Stalling voor 25 paarden in 5 gangen met ieder 5 stallen
– Twee gangen voor multifunctioneel gebruik
– Gastenverblijf met uitzicht op binnenrijhal
– Binnenrijhal

Het buitenterrein beschikt over diverse voorzieningen, waaronder:
– een prachtige buitenpiste (2012), voorzien van een eb en vloed systeem, groot ca. 80,00 m x 22,00 m
– paddock
– stapmolen voor maar liefst 4 paarden
– longeercirkel

Het terrein is rondom afgezet met harmonicagaas hekwerk en een elektrische poort aan de voorzijde.

Nadat u op deze prachtige locatie door de elektrisch afsluitbare poort bent aangekomen ziet u als eerste het Oostenrijks aandoende appartement met de sfeervolle trappartij naar de voordeur en uitzicht op de boomgaard. Binnen bevindt zich een sfeervol en bijzonder goed geoutilleerde leefkeuken met een originele AGA cooker, een sfeervolle woonkamer met open haard, en een op maat gemaakte boekenkast waarachter verscholen een knusse tv hoek. Aansluitend vanuit de kamer, de masterbedroom met badkamer en suite. Vanuit de keuken kom je in het trappenhuis. Daar bevindt zich allereerst een zeer ruim
gastentoilet met urinoir. Het trappenhuis gaat beneden zowel richting het souterrain als naar de bijkeuken. Via de bijkeuken van het hoofdappartement kun je naar buiten en binnendoor, naar de stallen. Het trappenhuis naar boven gaat richting het knusse kantoor en het verrassende dakterras behorend bij het tweede appartement. Het dakterras biedt een fraai uitzicht op de eigen accommodatie en de omgeving.

Het hoofdappartement heeft een woonkeuken, zitkamer en tv kamer , slaapkamer met badkamer, toilet, hal, achter entree met bijkeuken en een kantoor gelegen op de verdieping tussen de appartementen.

Het dakterras van het tweede appartement biedt een fraai uitzicht op de eigen accomodatie en de omgeving.

In het souterrain van het hoofdgebouw bevindt zich nog een extra verdieping waar extra slaapgelegenheid is gecreëerd met een ruim geoutilleerde badkamer, met deuren naar de andere ruimten in het souterrain. De kamers genieten veel natuurlijke lichtinval. Het souterrain beslaat de volledige lengte van de verdiepingen erboven. Er is genoeg plaats voor het inrichten van meerdere slaapruimten, een mancave, een praktijkruimte, opslag, etc.

Het middengedeelte, het bedrijfsgedeelte, bestaat uit 7 gangen met ieder zijn eigen hoge toegangspoort, elk makkelijk te bereiken via de eigen oprit. Momenteel zijn 5 gangen ingericht met ieder 5 demontabele paardenboxen en de overige 2 gangen worden momenteel gebruikt voor opslag, een riante werkplaats/ technische ruimte en een wasplaats. Deze gangen zijn tevens binnendoor via de bijkeuken van het hoofdappartement te bereiken. Het gastenverblijf met eigen keuken heeft ruim zicht in de goed verlichte binnenmanege. De binnenmanege is ca. 38 x 18 m. en is voorzien van een grote schuifdeur in de zijgevel. U kunt zich voorstellen dat deze locatie zich, buiten paardenhouderij, ook uitstekend leent voor vele andere doeleinden. Bijv. de stalling van caravans, uw collectie auto’s, het opzetten van een zorgboerderij. Vele creatieve ideeën kunnen op deze locatie bewaarheid worden.

Het gastenverblijf bevindt zich aan het einde van het multifunctionele gebouw. Er is een keuken, een toilet en douche met wasgelegenheid. Boven is een slaapkamer en woonkamer met extra toilet en berging.

De Buitenruimte grenst direct aan een prachtig natuurgebied, Strabrechtse Heide, waar rust en ruimte garant staan en vele uren van ontspanning doorgebracht kunnen worden. Op het perceel zelf bevindt zich verder, de ca. 80 x 22 m luxe buitenpiste (2012) met eb en vloedsysteem omringd door bomen, een paddock, een longeercirkel en een overdekte stapmolen voor 4 paarden. Het geheel is rondom afgezet met een hekwerk van harmonicagaas en is te betreden via een elektrische poort aan de voorzijde.

Het is een locatie met veel leefmogelijkheden, mantelzorgwoning, kinderopvang, familiehuis/generatiebewoning, statische opslag, hobbylocatie, paardenhouderij, B&B, recreatie, praktijk aan huis enz.

Dit prachtige object is vrij gelegen aan de rand van Mierlo. De dagelijkse voorzieningen, zoals de supermarkt, basisschool en een gezellig winkelcentrum liggen op ca. 4 autominuten afstand gelegen.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Heezerweg 11
Postcode
5731 PT
Plaats
Mierlo
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2000

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
320 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
120 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
6.710 m2
Inhoud
800 m3

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Perceel oppervlakte
6.710 m2
Inhoud
800 m3

Buitenruimte

Tuintypen
Tuin rondom, Zonneterras

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice