Mariahout – Struikheide ong

TE KOOP: WONINGBOUWKAVEL

Deze woningbouwkavel voor een vrijstaande woning met bijgebouw, is gelegen in de wijk D’n Hoge Suute te Mariahout.
De bouwkavel ligt aan de straat ‘Struikheide’, waarbij veelal bestemmingsverkeer komt. Het bouwvlak van de woning bedraagt circa (13,0 m x 10,5 m =)136 m² exclusief bijgebouwen.

Feitelijke toestand
De woningbouwkavel zal ten tijde van de feitelijke levering bouwrijp worden opgeleverd. De kosten voor huisaansluiting voorzieningen, legeskosten omgevingsvergunning (bouwwvergunning), e.d. zijn voor rekening van koper.

Bebouwingsvoorschriften
Op de bouwkavel kunt u een woning realiseren die voldoet aan al uw wensen en eisen. Daarbij dient u zich wel te houden aan de voorschriften die onderdeel uitmaken van het bestemmingsplan. Een uittreksel van het bestemmingsplan treft u bijgesloten aan. Wij raden u aan dit geheel door te nemen en bij vragen contact op te nemen met de makelaar.

Kosten koper
Alle kosten, rechten en belastingen met betrekking tot de verkoop en met betrekking tot de overdracht en de levering, waaronder begrepen de kosten van de kadastrale meting en de verschuldigde omzetbelasting zijn voor rekening van de wederpartij. Als ook de kosten van de notariële overdracht.

Zelfbewoningsplicht
De wederpartij verplicht zich de op de verkochte grond te bouwen woning uitsluitend te zullen gebruiken om die zelf te bewonen en dat die woning met de daartoe behorende grond niet aan derden te zullen doorverkopen.

Selectieprocedure
Inhoudende dat degene die het eerst een marktconform voorstel doet, ook als eerste de kans krijgt om het perceel te kopen, partijen gaan dan exclusief in onderhandeling. Er zal dan niet worden gewacht tot dat er meerdere biedingen zijn gedaan. Indien na onderhandeling partijen niet tot overeenstemming zijn gekomen, dan zal contact worden opgenomen met de partij die na de afgaande partij heeft gereageerd. Het is uitdrukkelijk niet mogelijk om een vrijblijvende optie tot de kavel te krijgen.

Bouwaard
Nieuwe functies en bebouwingen dienen te passen binnen de ruimtelijke en stedenbouwkundige structuur van de omgeving. De kavel is gelegen in het deelgebied ‘De Woonstraten’. De bebouwing wordt hier bepaald door woningen met een eenduidige hoofdmassa, afgedekt met een kap in de vorm van een zadeldak. Materialen en kleurgebruik kennen een grote mate van variatie. U kunt het beeldkwaliteitsplan opvragen bij de makelaar.

Locatie
De woningbouwkavels gelegen in de woonwijk ‘D’n Hoge Suute’ te Mariahout. Winkels, een basisschool en diverse andere voorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Uitvalswegen naar Helmond en Beek en Donk bereikt u binnen enkele minuten.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Struikheide ong
Postcode
5738 AE
Plaats
Mariahout
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Bouwgrond

Oppervlakte en inhoud

Perceel oppervlakte
371 m2

Indeling

Perceel oppervlakte
371 m2

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice