Erp – Dieperskant ong

Wilt u graag zelf een woning bouwen in het buitengebied van Keldonk? Dan is dit uw kans! Deze bouwkavel heeft een oppervlakte van ca. 1.800 m², waarop een vrijstaande woning in landelijke stijl mag worden gerealiseerd. Een plek om te genieten van rust, natuur en privacy, werkelijk fantastisch! De kavel is zeer vrij gelegen in het buitengebied van Erp en Keldonk met een weids uitzicht over de weilanden en natuurgebied ‘De Roost’.

In de directe omgeving bevinden zich met name voormalige agrarische bedrijven, woningen en weilanden. Het sportpark en centrum van Keldonk zijn op fietsafstand. De grote uitvalsweg N279 bereikt u binnen enkele minuten waardoor u zo in Veghel, ‘s-Hertogenbosch en Helmond bent.

De kavel heeft een bebouwingsmogelijkheid van een vrijstaande woning niet groter dan 900 m³ en maximaal 150 m² aan bijgebouwen. Samen met de riante woning biedt dit volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld kantoor of een beroep aan huis.

NUTSVOORZIENINGEN
Nutsvoorzieningen dienen door koper gerealiseerd te worden. Heeft u verdere vragen met betrekking tot de nutsvoorzieningen, kunt u contact opnemen met de makelaar.

BOUWTITEL
De verkoper draagt zorg voor de RvR-titel die benodigd is voor de totstandkoming van het bestemmingsplan. De koper hoeft deze dus niet te verzorgen en is in deze koop inbegrepen. Uiteraard dient u zelf te zorgen voor een bouwvergunning om uw droomwoning te realiseren.

BESTEMMINGSPLAN
Het bestemmingsplan betreft Dieperskant 11 en Morschehoef 7 met de enkelbestemming ‘Wonen”. Dit bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld op 26 januari 2023.

BEBOUWINGSVOORSCHRIFTEN
Op de bouwkavel kunt u een woning realiseren die voldoet aan al uw wensen en eisen. Daarbij dient u zich wel te houden aan de voorschriften die onderdeel uitmaken van het bestemmingsplan. Een uittreksel van het bestemmingsplan treft u bijgesloten aan. Wij raden u aan dit geheel door te nemen en bij vragen contact op te nemen met de makelaar of u kunt zelf een adviseur inschakelen die u hierin kan begeleiden.

BIJZONDERHEDEN

Recht van weg
Ten tijde van de juridische levering wordt er een recht van weg gevestigd op een gedeelte van het naastgelegen perceel ten behoeve van de te koop aangeboden bouwkavel om te komen en te gaan van en naar deze bouwkavel tot de openbare weg op de minst bezwaarlijke manier ten behoeve van alle verkeer. Parkeren of stalling op de belaste strook is uitdrukkelijk niet toegestaan zowel voor de heersend eigenaar als dienend eigenaar. Op de in de bijlage opgenomen tekening staat het belaste gedeelte opgenomen. De nadere uitwerking van het recht van weg zal plaatsvinden in de akte van levering.

Kettingbeding bomenrij
In de koopovereenkomst van de zal een clausule met kettingbeding worden opgenomen waarin het navolgende staat opgenomen:
“koper is bekend met feitelijke situatie van het verkochte waaronder de bomenrij aan de oost zijde van de kavel. Koper is bekend dat deze bomenrij op korte afstand staat van de eigendomsgrens en accepteert eventuele overlast die voortvloeit uit de bomenrij. Deze clausule zal in de akte van levering worden opgenomen en middels een kettingbeding worden vastgelegd voor een periode van 50 jaar”.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 390.000,- k.k.
Adres
Dieperskant ong
Postcode
5469 PB
Plaats
Erp
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Bouwgrond

Oppervlakte en inhoud

Perceel oppervlakte
1.800 m2

Indeling

Perceel oppervlakte
1.800 m2

Buitenruimte

Liggingen
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice