Eindhoven – Herman Gorterlaan 209

MINIMALE LEEFTIJD 55 JAAR
In het fraaie woonzorgcomplex Kortonjo ligt op de zesde verdieping dit nette 2-kamerappartement. Het appartement ligt aan de oostzijde van het gebouw (Aalsterweg). Dit appartement is voor mensen met een minimale leeftijd van 55 jaar en biedt alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid tot zorg-, dienst- en serviceverlening.

Het betreft een woning in een normaal appartementengebouw waarin u zelfstandig uw eigen leven kunt leiden en waar u, indien gewenst, van allerlei faciliteiten gebruik kunt maken en indien nodig ook invulling kunt laten geven aan een stuk zorgbehoefte.

Samen met woonzorgcentra Wissehaege, ’t Lint, Residentie Gennep en De Veldheer maakt Kortonjo deel uit van Parc Gennep. De appartementen hebben van oudsher al een uitstekende reputatie vanwege het prettige woonklimaat, de aanwezige faciliteiten, de centrale ligging in het stadsdeel Stratum en de nabijheid van natuur- en recreatiegebied De Genneper Parken.

Op de begane grond van het complex is een winkel gelegen waar de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. Ook bevinden zich in het complex een kapsalon, pedicure, internetcafé, restaurant, bibliotheek, wasserette, biljartgelegenheid, jeu-de-boules club, leeshoek en een riante recreatieruimte voor diverse activiteiten. Ook is er een spreek-/behandelkamer voor huisarts of fysiotherapeut. Op geregelde tijden is de bar in de recreatiezaal open, waar het fijn buurten is. U kunt in het complex tevens terecht voor post- en bankzaken, er is een klusdienst, een kapel-/kerkzaal en een vergaderzaal. Het is mogelijk om maaltijden aan huis te laten bezorgen of gebruik te maken van het restaurant en voor gasten zijn er enkele logeerkamers beschikbaar.

Via de centrale hal betreedt u het appartementencomplex. Hier is aanwezig het bellentableau, de brievenbussen, het trappenhuis en toegang tot een drietal liften.

Eenmaal op de zesde verdieping aangekomen treft u de voordeur van nummer 209 aan. Via een ruime hal/entree betreedt u het appartement. Hier bevinden zich tevens de garderobe, de meterkast, een ruime inpandige berging, badkamer en woonkamer.

De sfeervolle woonkamer is erg ruim te noemen en er is voldoende ruimte om een zitgedeelte en een eetgedeelte te creëren. Via de grote raampartij is er veel natuurlijke lichtinval aanwezig. De woonkamer is voorzien van een airconditioning.

De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling met een kunststof aanrechtblad met RVS spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit onder andere een keramische kookplaat, een vlakscherm afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. De diverse kastjes en lades zorgen voor voldoende bergruimte.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer. In de slaapkamer bevindt zich een deur welke toegang geeft tot het balkon welke uitzicht heeft op de Aalsterweg. Op het balkon kunt u meerdere stoelen plaatsen en op warme zomerdagen heerlijk vertoeven.

De badkamer is vanuit de hal/entree en vanuit de slaapkamer te bereiken en is ingericht met een inloopdouche, een wastafel in een fraai meubel en een toilet.

Als laatste benoemen we de ruime inpandige berging. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Deze ruimte is tevens ideaal geschikt als bergruimte.

Bijzonderheden
– Het appartement is voorzien van blokverwarming.
– De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met dubbele beglazing.
– Het appartementencomplex is voorzien van een gezamenlijke fietsenberging.
– Het complex maakt deel uit van een woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep.
– Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood kan hier gebruik van worden gemaakt. Er is dag en nacht gekwalificeerde zorg aanwezig.

Servicekosten
De eigen bijdrage ten behoeve van de Vereniging van Eigenaars bedraagt € 351,74 en € 33,- per maand. De servicekosten worden aangewend voor:
– opstal- en WA-verzekering;
– verzekeringen van alle glas, inclusief balkonafscheidingen;
– elektrische stroom en lampen voor verlichting van gemeenschappelijke voorzieningen;
– algemene kosten, administratiekosten en vergaderkosten e.d.;
– schoonmaakkosten algemene ruimtes, glas- en containers;
– reservering groot onderhoud, o.a. schilderwerkzaamheden en het platte dak;
– kosten elektra en onderhoud liftinstallatie.

In de service- en dienstverlening is begrepen:
– Het verzamelen van het huisvuil en het doen afvoeren hiervan.
– Het onderhouden van de tuin.
– Voorschot stookkosten en elektriciteitsverbruik appartementen.
– Energiekosten gemeenschappelijke ruimten en lift.
– Uitgebreide opstalverzekering, inclusief glas.
– Reserveringen ten behoeve van toekomstig onderhoud.
– Het onderhoud van alle tot het gemeenschappelijk gebruik behorende installaties (alarm-, camerabewaking-. cv-, lift- en hydrofooninstallaties).
– Het in ieder appartement ter beschikking stellen van apparatuur om in geval van nood medewerkers van woonzorgcentrum Kortonjo te alarmeren.
– Het doen voorzien van het daarvoor benodigde personeel voor de locatie Kortonjo aanwezige receptie respectievelijke helpdesk en informatiedesk.
– Diensten welke betrekking hebben op het schoonmaken en schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten en het wassen van ramen van de gemeenschappelijke ruimten.
– Het toegang hebben voor de gebruikers van de serviceappartementen Kortonjo tot de recreatiezalen, met uitsluiting van besloten georganiseerde activiteiten.
– Bewakingsdienst.
– Het bijhouden van de administratie welke betrekking heeft op eerder genoemde kosten.

Locatie
Het appartement is gelegen op de kruising van Aalsterweg, Antoon Coolenlaan en Floralaan West, waardoor er goede ontsluiting is naar zowel de uitvalswegen als naar het centrum van Eindhoven. Dagelijkse voorzieningen bevinden zich al in het appartementencomplex zelf, maar zijn tevens gemakkelijk en snel bereikbaar. Daarnaast zijn de Genneper Parken en het Stadswandelpark ook nabij het appartement gelegen.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Herman Gorterlaan 209
Postcode
5644 SK
Plaats
Eindhoven
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Appartement
Bouwjaar
1975

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
69 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
9 m2
Inhoud
225 m3

Indeling

Aantal woonlagen
13
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Airconditioning, Natuurlijke ventilatie
Inhoud
225 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice