Algemeen

Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs is in 1998 ontstaan door een fusie van twee gerenommeerde makelaarskantoren. Wij zijn een onafhankelijk expert op het gebied van onroerend goed en dus niet gelieerd aan een bank of coöperatie.  
Inmiddels beschikken we over meer dan 50 jaar ervaring en expertise en hebben nu alle disciplines van de makelaardij onder één dak. Rustig achterover leunen dus? Nee, deze mentaliteit treft u bij ons niet aan. 

Het team 
Op ons kantoor werken zo'n 20 medewerkers, variërend van jong, sprankelend en inventief tot degelijk en ervaren. Hoewel ieder zijn eigen specialisatie of werkterrein heeft, vindt ook regelmatig overleg plaats over de manier van aanpakken in soms gecompliceerde situaties. 

Mentaliteit 
Wij vinden het van groot belang dat de klant een vaste contactpersoon binnen ons kantoor heeft, zodat hij met al zijn vragen steeds bij dezelfde makelaar kan aankloppen. En natuurlijk wordt samen met de klant gekozen voor een bepaalde werkwijze. De makelaars zijn daadwerkelijk betrokken bij de klant en werken hard om een optimale kwaliteit te kunnen waarborgen. De klant is immers KONING! 

De middelen
De efficiënte werkwijze en kwaliteit van onze dienstverlening komt niet alleen tot stand door de deskundigheid van de medewerkers, maar ook door de randvoorwaarden. Het kantoor is namelijk uitgerust met de modernste computers en speciaal ontwikkelde programmatuur, printers en digitale camera's. Dit alles om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 

NVM-lidmaatschap
Natuurlijk zijn we NVM-lid. U wilt toch zeker zijn van kwaliteit? Bovendien wordt uw woning vermeld in een computer-uitwisselingsnetwerk, zodat uw pand ook bij andere makelaars wordt gepresenteerd. 

Waar vindt u ons?

Het kantoor telt een tweetal vestigingen; het ene kantoor bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie in Best (vlakbij de afrit Best, aan de A-2), de andere in het centrum van Aarle-Rixtel aan de Dorpsstraat.