Vessem – 41 | Vrijstaande hoeve

Denk je aan Postels Huufke dan denk je aan boerderijstijl. Op de plek waar ooit de anjers stonden is nu ruimte voor jouw eigen stek. Wie zaait, zal fleurig oogsten. Wat kies jij? De enige vrijstaande ‘hoeve’ op deze plek? Of goed onder de pannen onder een van de prachtige gezinswoningen ondergebracht in de ‘langgevelboerderij’?

Begane grond
> entree in de zijgevel
> royale hal met toegang tot
> afgesloten trapportaal
> riante en royale woonkamer
> bijkeuken
> garage

Eerste verdieping
> 3 slaapkamers waarvan 1 over de volle breedte van de woning
> royale badkamer
> vlizotrap naar zolder

Tweede verdieping
bergzolder

U heeft een uitgebreide keuze voor de afwerking: Casco, Basic, Comfort, Luxe en Perfect finish. Genoemde prijzen zijn op basis van basic.

Denk je aan Postels Huufke dan denk je aan boerderijstijl. Op de plek waar ooit de anjers stonden is nu ruimte voor jouw eigen stek. Wie zaait, zal fleurig oogsten. Wat kies jij? De enige vrijstaande ‘hoeve’ op deze plek? Of goed onder de pannen onder een van de prachtige gezinswoningen ondergebracht in de ‘langgevelboerderij’? Begane grond > entree in de zijgevel > royale hal met toegang tot > afgesloten trapportaal > riante en royale woonkamer > bijkeuken > garage Eerste verdieping > 3 slaapkamers waarvan 1 over de volle breedte van de woning > royale badkamer > vlizotrap naar zolder Tweede verdieping bergzolder U heeft een uitgebreide keuze voor de afwerking: Casco, Basic, Comfort, Luxe en Perfect finish. Genoemde prijzen zijn op basis van basic.
Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 580.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
152 m2
Inhoud
569 m3

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
152 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
569 m3