Vessem – 02 | halfvrijstaande woonboerderij

Halfvrijstaande boerderijwoning met garage en bijgebouw met rieten dakbedekking.

Begane grond
> entree met toiletruimte en toegang tot bijkeuken en trapportaal
> open trap
> vrij indeelbare keuken met ruimte voor kookeiland
> prachtige brede schuifdeuren
> riante lichte woonkamer met zicht op de tuin

Eerste verdieping
> aan de lange gang liggen de 3 slaapkamers en badkamer
> vanuit de prachtige vide zicht op de benedenverdieping
> schitterende houten dakspanten

Bijgebouw blok 1A
In het bijgebouw voor de kavels 1 en 2 zijn de garages en bergzolder gehuisvest. Naast een plaats voor de auto is er tevens plaats voor het stallen van fietsen. Via een vaste trap is de bergzolder te bereiken, zoals de naam al aangeeft is deze bestemd
voor bijvoorbeeld de opslag van kerstspullen en/of dozen.

Bijgebouw blok 1b
Kavel 2 is inclusief het bijgebouw dat bestemd kan worden tot kantoor, mantelzorgwoning of bijvoorbeeld een B&B. Dit bijgebouw heeft een eigen adres en is kadastraal onlosmakelijk verbonden met het hoofdgebouw.

U heeft een uitgebreide keuze voor de afwerking: Casco, Basic, Comfort, Luxe en Perfect finish. Genoemde prijzen zijn op basis van basic.

Halfvrijstaande boerderijwoning met garage en bijgebouw met rieten dakbedekking. Begane grond > entree met toiletruimte en toegang tot bijkeuken en trapportaal > open trap > vrij indeelbare keuken met ruimte voor kookeiland > prachtige brede schuifdeuren > riante lichte woonkamer met zicht op de tuin Eerste verdieping > aan de lange gang liggen de 3 slaapkamers en badkamer > vanuit de prachtige vide zicht op de benedenverdieping > schitterende houten dakspanten Bijgebouw blok 1A In het bijgebouw voor de kavels 1 en 2 zijn de garages en bergzolder gehuisvest. Naast een plaats voor de auto is er tevens plaats voor het stallen van fietsen. Via een vaste trap is de bergzolder te bereiken, zoals de naam al aangeeft is deze bestemd voor bijvoorbeeld de opslag van kerstspullen en/of dozen. Bijgebouw blok 1b Kavel 2 is inclusief het bijgebouw dat bestemd kan worden tot kantoor, mantelzorgwoning of bijvoorbeeld een B&B. Dit bijgebouw heeft een eigen adres en is kadastraal onlosmakelijk verbonden met het hoofdgebouw. U heeft een uitgebreide keuze voor de afwerking: Casco, Basic, Comfort, Luxe en Perfect finish. Genoemde prijzen zijn op basis van basic.
Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 1.000.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
138 m2
Inhoud
585 m3

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
138 m2
Oppervlakte externe bergruimte
97 m2
Inhoud
585 m3