Vessem – 01 | halfvrijstaande boerderijwoning

Halfvrijstaande boerderijwoning met rieten dakbedekking en garage.

Begane grond
> fraaie entree met toiletruimte
> ruime keuken met zicht op de tuin en toegang tot
> bijkeuken met aansluiting voor wasmachine/droger
> royale living
> veel lichtinval door raampartijen en brede schuifdeuren

Eerste verdieping
> lange gang met daaraan
> 3 slaapkamers
> ruime badkamer met toilet en inloopdouche
> prachtige vide met zicht op de benedenverdieping
> schitterende dakspanten

Bijgebouw blok 1A
In het bijgebouw voor de kavels 1 en 2 zijn de garages en bergzolder gehuisvest. Naast een plaats voor de auto is er tevens plaats voor het stallen van fietsen. Via een vaste trap is de bergzolder te bereiken, zoals de naam al aangeeft is deze bestemd
voor bijvoorbeeld de opslag van kerstspullen en/of dozen.

U heeft een uitgebreide keuze voor de afwerking: Casco, Basic, Comfort, Luxe en Perfect finish. Genoemde prijzen zijn op basis van basic.

Halfvrijstaande boerderijwoning met rieten dakbedekking en garage. Begane grond > fraaie entree met toiletruimte > ruime keuken met zicht op de tuin en toegang tot > bijkeuken met aansluiting voor wasmachine/droger > royale living > veel lichtinval door raampartijen en brede schuifdeuren Eerste verdieping > lange gang met daaraan > 3 slaapkamers > ruime badkamer met toilet en inloopdouche > prachtige vide met zicht op de benedenverdieping > schitterende dakspanten Bijgebouw blok 1A In het bijgebouw voor de kavels 1 en 2 zijn de garages en bergzolder gehuisvest. Naast een plaats voor de auto is er tevens plaats voor het stallen van fietsen. Via een vaste trap is de bergzolder te bereiken, zoals de naam al aangeeft is deze bestemd voor bijvoorbeeld de opslag van kerstspullen en/of dozen. U heeft een uitgebreide keuze voor de afwerking: Casco, Basic, Comfort, Luxe en Perfect finish. Genoemde prijzen zijn op basis van basic.
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 770.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
161 m2
Inhoud
697 m3

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
161 m2
Oppervlakte externe bergruimte
35 m2
Inhoud
697 m3