Helmond – Hoekwoning 20

OPLEVERING IN JULI 2023 EN ER ZIJN NOG MAAR ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR. BENT U GEINTRESSEERD? NEEM DAN TELEFONISCH CONTACT OP MET ONS KANTOOR.

Het plan ‘Het Elbeplantsoen’ is gesitueerd op een unieke locatie in Helmond. Het Elbeplantsoen ligt in het verlengde van de bestaande straat Elbeplantsoen. Aan de buitenzijde van Helmond, midden in het groen, is het plan opgezet in een hof-structuur. Tijdens de ontwikkeling van het plan is veel aandacht besteed aan de omgeving en de uitstraling van de woningen, hierdoor past het plan perfect bij de omgeving en sluit goed aan op de rest van de wijk het Brouwhuis.

De 20 energiezuinige woningen die gerealiseerd worden hebben een eigentijdse architectuur met daarin speelse accenten verwerkt. De kleurinstellingen die zijn toegepast geven het hofje een eigen identiteit. Het ontwerp van Het Elbeplantsoen is opgesteld aan de hand van de kenmerken duurzaamheid, wooncomfort en ruimte. Deze punten zijn terug te zien in het ontwerp. Het moderne ontwerp van de woning biedt starters en jonge gezinnen de mogelijkheid om zich hier te vestigen. Elke woning beschikt over 3 woonlagen en heeft een eigen parkeerplaats. Er zijn woningen met garage of de mogelijkheid voor werken aan huis.

Extra kenmerken:
– Nul-op-de-meter woning
– Energiezuinig

OPLEVERING IN JULI 2023 EN ER ZIJN NOG MAAR ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR. BENT U GEINTRESSEERD? NEEM DAN TELEFONISCH CONTACT OP MET ONS KANTOOR. Het plan 'Het Elbeplantsoen' is gesitueerd op een unieke locatie in Helmond. Het Elbeplantsoen ligt in het verlengde van de bestaande straat Elbeplantsoen. Aan de buitenzijde van Helmond, midden in het groen, is het plan opgezet in een hof-structuur. Tijdens de ontwikkeling van het plan is veel aandacht besteed aan de omgeving en de uitstraling van de woningen, hierdoor past het plan perfect bij de omgeving en sluit goed aan op de rest van de wijk het Brouwhuis. De 20 energiezuinige woningen die gerealiseerd worden hebben een eigentijdse architectuur met daarin speelse accenten verwerkt. De kleurinstellingen die zijn toegepast geven het hofje een eigen identiteit. Het ontwerp van Het Elbeplantsoen is opgesteld aan de hand van de kenmerken duurzaamheid, wooncomfort en ruimte. Deze punten zijn terug te zien in het ontwerp. Het moderne ontwerp van de woning biedt starters en jonge gezinnen de mogelijkheid om zich hier te vestigen. Elke woning beschikt over 3 woonlagen en heeft een eigen parkeerplaats. Er zijn woningen met garage of de mogelijkheid voor werken aan huis. Extra kenmerken: - Nul-op-de-meter woning - Energiezuinig
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 435.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
115 m2
Inhoud
511 m3

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2022

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
115 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
511 m3