Helmond – Heistraat 48F

NU IN DE VERKOOP! NIEUWBOUWPROJECT DE HEISTRAAT

Wil jij ook wonen op een toplocatie in Helmond? Dan is dit jouw kans! Wonen op De Heistraat – waar jouw droom van een centrale, moderne en comfortabele woning werkelijkheid wordt!

Op de locatie Heistraat 48 in Helmond zullen 6 studio’s en 3 appartementen gerealiseerd worden. De Heistraat is midden in het centrum van Helmond gelegen, met alle restaurants, gezellige cafés, winkels, musea en bezienswaardigheden op korte afstand.

Het nieuwbouwproject zal bestaan uit 3 bouwlagen. Een centrale toegang geeft toegang tot alle appartementen middels een portiek ontsluiting. Op de begane grondlaag, eerste verdieping en tweede verdieping komen per bouwlaag twee studio’s en één appartement. De studio’s zijn daarbij aan de straatzijde gesitueerd en de appartementen aan de achterzijde van de nieuwbouw.

Alle studio’s beschikken over een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon. Het appartement op de begane grondlaag heeft de beschikking over een tuin, het appartement op de eerste verdieping heeft een dakterras en de buitenruimte van het appartement op de tweede verdieping bestaat uit een balkon.

Achter op het perceel wordt een eenlaags bijgebouw gerealiseerd. In dit bijgebouw bevindt zich de gezamenlijke berging voor de nieuwe appartementen en studio’s.

Verwachte oplevering eind 2024.

Het grote voordeel van wonen in De Heistraat?
– Verkoopprijzen vanaf € 195.000,- v.o.n.
– Buitenruimte aanwezig van 6 m²
– De appartementen en studio’s zijn energiezuinig, gasloos en worden gebouwd volgens de laatste BENG-normen (Bijna
Energieneutrale Gebouwen)
– De appartementen en studio’s zijn voorzien van een standaard uitgebreide keuken & hoogwaardig afgewerkte
badkamer
– Verwarming geschiedt door middel van de airco. Met deze airco kan de woning gekoeld en verwarmd worden.
– Nabij alle voorzieningen van het centrum van Helmond

Heb je interesse? Neem dan nu contact met ons op!

Tip! Met dit project heeft u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een starterslening van de gemeente Helmond.

Wil je voor de eerste keer een woning kopen, maar kun je niet genoeg hypotheek krijgen? Vraag dan bij gemeente Helmond een Starterslening aan. De hoogte van deze lening bedraagt maximaal € 50.000,- en is afhankelijk van uw inkomsten. De lening krijg je voor maximaal 30 jaar en de rente staat 15 jaar vast. De eerste 3 jaar hoef je geen rente en aflossing te betalen. Na drie jaar vindt er een hertoetsing plaats, om te kijken of er wel of geen rente en aflossing moet worden betaald. Zie voor meer informatie de site van de gemeente Helmond.

NU IN DE VERKOOP! NIEUWBOUWPROJECT DE HEISTRAAT Wil jij ook wonen op een toplocatie in Helmond? Dan is dit jouw kans! Wonen op De Heistraat - waar jouw droom van een centrale, moderne en comfortabele woning werkelijkheid wordt! Op de locatie Heistraat 48 in Helmond zullen 6 studio's en 3 appartementen gerealiseerd worden. De Heistraat is midden in het centrum van Helmond gelegen, met alle restaurants, gezellige cafés, winkels, musea en bezienswaardigheden op korte afstand. Het nieuwbouwproject zal bestaan uit 3 bouwlagen. Een centrale toegang geeft toegang tot alle appartementen middels een portiek ontsluiting. Op de begane grondlaag, eerste verdieping en tweede verdieping komen per bouwlaag twee studio’s en één appartement. De studio’s zijn daarbij aan de straatzijde gesitueerd en de appartementen aan de achterzijde van de nieuwbouw. Alle studio’s beschikken over een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon. Het appartement op de begane grondlaag heeft de beschikking over een tuin, het appartement op de eerste verdieping heeft een dakterras en de buitenruimte van het appartement op de tweede verdieping bestaat uit een balkon. Achter op het perceel wordt een eenlaags bijgebouw gerealiseerd. In dit bijgebouw bevindt zich de gezamenlijke berging voor de nieuwe appartementen en studio's. Verwachte oplevering eind 2024. Het grote voordeel van wonen in De Heistraat? - Verkoopprijzen vanaf € 195.000,- v.o.n. - Buitenruimte aanwezig van 6 m² - De appartementen en studio's zijn energiezuinig, gasloos en worden gebouwd volgens de laatste BENG-normen (Bijna Energieneutrale Gebouwen) - De appartementen en studio's zijn voorzien van een standaard uitgebreide keuken & hoogwaardig afgewerkte badkamer - Verwarming geschiedt door middel van de airco. Met deze airco kan de woning gekoeld en verwarmd worden. - Nabij alle voorzieningen van het centrum van Helmond Heb je interesse? Neem dan nu contact met ons op! Tip! Met dit project heeft u de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een starterslening van de gemeente Helmond. Wil je voor de eerste keer een woning kopen, maar kun je niet genoeg hypotheek krijgen? Vraag dan bij gemeente Helmond een Starterslening aan. De hoogte van deze lening bedraagt maximaal € 50.000,- en is afhankelijk van uw inkomsten. De lening krijg je voor maximaal 30 jaar en de rente staat 15 jaar vast. De eerste 3 jaar hoef je geen rente en aflossing te betalen. Na drie jaar vindt er een hertoetsing plaats, om te kijken of er wel of geen rente en aflossing moet worden betaald. Zie voor meer informatie de site van de gemeente Helmond.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 260.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
44 m2
Inhoud
114 m3

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Objecttype
Appartement
Bouwjaar
2024

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
44 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
114 m3