Best – 409 | TWEEKAPPERS | De Akkers

In deze nieuwbouwwoning voel je je bij binnenkomst direct thuis. Met een woonkeuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde heeft deze woning een ideale indeling. Kies je voor de optie om de woonkamer aan de achterzijde te vergroten, dan creëer je veel extra leefruimte. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Pluspunten
– Zeer energiezuinige woning
– Vloerverwarming op alle verdiepingen
– Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
– Ruime eerste én tweede verdieping
– Veel lichtinval door de grote raampartijen
– Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden

Indeling
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe, een woonkeuken aan de voorzijde en een woonkamer aan de achterzijde van de woning. De begane grond kan vergroot worden met 1.20 of 2.40 meter, waardoor je veel extra leefruimte creëert. De optie voor openslaande tuindeuren zorgen voor veel contact met de achtertuin.

Op de eerste verdieping tref je een overloop, drie slaapkamers en een complete badkamer met toilet, douche, ligbad en wastafel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de badkamer te vergroten of om de twee slaapkamers aan de achterzijde samen te voegen tot één ruime slaapkamer.

De tweede verdieping is ruim van opzet. Met de combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld een extra slaapkamer voorzien van dakkapel en een was-/bergruimte.

Zie jij jezelf hier al wonen?

In deze nieuwbouwwoning voel je je bij binnenkomst direct thuis. Met een woonkeuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde heeft deze woning een ideale indeling. Kies je voor de optie om de woonkamer aan de achterzijde te vergroten, dan creëer je veel extra leefruimte. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee. Pluspunten - Zeer energiezuinige woning - Vloerverwarming op alle verdiepingen - Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein - Ruime eerste én tweede verdieping - Veel lichtinval door de grote raampartijen - Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden Indeling De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe, een woonkeuken aan de voorzijde en een woonkamer aan de achterzijde van de woning. De begane grond kan vergroot worden met 1.20 of 2.40 meter, waardoor je veel extra leefruimte creëert. De optie voor openslaande tuindeuren zorgen voor veel contact met de achtertuin. Op de eerste verdieping tref je een overloop, drie slaapkamers en een complete badkamer met toilet, douche, ligbad en wastafel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de badkamer te vergroten of om de twee slaapkamers aan de achterzijde samen te voegen tot één ruime slaapkamer. De tweede verdieping is ruim van opzet. Met de combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld een extra slaapkamer voorzien van dakkapel en een was-/bergruimte. Zie jij jezelf hier al wonen?
Status
Onder optie
Koopprijs
€ 550.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
124 m2
Inhoud
489 m3

Overdracht

Status
Onder optie

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2026

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
124 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
489 m3