Best – 403 | VRIJSTAANDE WONINGEN | De Akkers

Deze nieuwbouwwoning biedt je optimaal wooncomfort.
Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt alle ruimte aan iedereen. Met de uitbreidingsopties op de begane grond creëer je bijvoorbeeld een fijne speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Of kies je liever voor een grote woonkeuken? Ook dat kan. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Pluspunten
– Zeer energiezuinige woning: energielabel A+++
– Vloerverwarming op alle verdiepingen
– Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
– Lichte woonkamer
– Geïsoleerde garage
– Ruime eerste verdieping met 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet
– Grote tweede verdieping, met meerdere indelingsmogelijkheden
– Veel lichtinval door de grote raampartijen
– Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden

Indeling
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe, een lichte L-vormige woonkamer, een open keuken met ruime eethoek. De keuken kan eventueel naar de voorzijde verplaatst worden.

Op de verdieping vind je de overloop, een apart toilet, drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad en wastafel.

De tweede verdieping is ruim van opzet. Met een combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld twee slaapkamers, een tweede badkamer en een was-/bergruimte.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Deze nieuwbouwwoning biedt je optimaal wooncomfort. Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt alle ruimte aan iedereen. Met de uitbreidingsopties op de begane grond creëer je bijvoorbeeld een fijne speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Of kies je liever voor een grote woonkeuken? Ook dat kan. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee. Pluspunten - Zeer energiezuinige woning: energielabel A+++ - Vloerverwarming op alle verdiepingen - Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein - Lichte woonkamer - Geïsoleerde garage - Ruime eerste verdieping met 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet - Grote tweede verdieping, met meerdere indelingsmogelijkheden - Veel lichtinval door de grote raampartijen - Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden Indeling De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe, een lichte L-vormige woonkamer, een open keuken met ruime eethoek. De keuken kan eventueel naar de voorzijde verplaatst worden. Op de verdieping vind je de overloop, een apart toilet, drie ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad en wastafel. De tweede verdieping is ruim van opzet. Met een combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld twee slaapkamers, een tweede badkamer en een was-/bergruimte. Zie jij jezelf hier al wonen?
Status
Onder optie
Koopprijs
€ 800.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
158 m2
Inhoud
689 m3

Overdracht

Status
Onder optie

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2026

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
158 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
689 m3