Best – 337 | TUSSENWONINGEN | Type A

Heerlijk wonen in Best, ‘De Akkers’

Wonen tussen stad en land. Dat is wonen in ‘De Akkers’. Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. Kan het nog mooier?

START VOORINSCHRIJVING – DEELPLAN 3B
Dinsdag 30 januari start om 09:00 uur de voorinschrijving van de 20 karaktervolle hoek- en tussenwoningen in deelplan 3B, gelegen aan een fraaie groene zone in ‘De Akkers’. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan tijdig!

Start voorinschrijving: 30-01-2024 (09:00 uur)
Einde voorinschrijving: 05-02-2024 (12:00 uur)

TERUG NAAR DE NATUUR
Terug naar huis. Een plek waar stad en land in elkaar overgaan. Wonen met de stad om de hoek en de natuur in je achtertuin. Leven, vrijheid, natuur, groei en bloei. Dat is wonen in ‘De Akkers’!

JE NIEUWE THUIS
Het plangebied van Aarlesche Erven ligt dichtbij natuurgebied Het Groene Woud, maar tegelijk nabij het centrum van Best. Het is een fijne woonomgeving waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel. In totaal worden er 880 woningen gebouwd.

WELKOM IN BEST
Omhelsd door natuur en net de dynamiek van de grote stad binnen handbereik. Weilanden, waterlopen, bomen, bos en boerderijen. Typische kenmerken van het landschap tussen Best en Aarle en de inspiratie voor Aarlesche Erven. De ontwerpers van de nieuwe woonwijk wisten meteen: dit bijzondere landschap en de rijkheid aan natuur moeten terugkomen in de nieuwe wijk. Het resultaat is een heerlijk groene leefomgeving die mens en natuur de ruimte biedt.

GOED BEREIKBAAR
Best is ideaal gelegen ten noorden van verkeersknooppunt Ekkersweijer bij Eindhoven. Daar komen de A2, A58 en A50 samen, zodat je snel in elke gewenste richting het land in kunt. Er is een NS-station vanwaar treinen richting Nijmegen/Den Bosch, Tilburg en Eindhoven gaan. Ook zijn er verschillende regionale buslijnen. En Eindhoven Airport en het centrum van Brainport ligt om de hoek.

Interesse?
Neem dan contact op met Berk en Kerkhof Makelaars (0499-375565 / best@berkkerkhof.nl) of met Van Santvoort Makelaars (040-2692530 / nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl)

Heerlijk wonen in Best, ‘De Akkers’ Wonen tussen stad en land. Dat is wonen in ‘De Akkers’. Wonen in een levendige omgeving met alles binnen handbereik, waar je tegelijkertijd de ruimte om je heen voelt en de natuur in je nabijheid hebt. Kan het nog mooier? START VOORINSCHRIJVING – DEELPLAN 3B Dinsdag 30 januari start om 09:00 uur de voorinschrijving van de 20 karaktervolle hoek- en tussenwoningen in deelplan 3B, gelegen aan een fraaie groene zone in ‘De Akkers’. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan tijdig! Start voorinschrijving: 30-01-2024 (09:00 uur) Einde voorinschrijving: 05-02-2024 (12:00 uur) TERUG NAAR DE NATUUR Terug naar huis. Een plek waar stad en land in elkaar overgaan. Wonen met de stad om de hoek en de natuur in je achtertuin. Leven, vrijheid, natuur, groei en bloei. Dat is wonen in ‘De Akkers’! JE NIEUWE THUIS Het plangebied van Aarlesche Erven ligt dichtbij natuurgebied Het Groene Woud, maar tegelijk nabij het centrum van Best. Het is een fijne woonomgeving waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel. In totaal worden er 880 woningen gebouwd. WELKOM IN BEST Omhelsd door natuur en net de dynamiek van de grote stad binnen handbereik. Weilanden, waterlopen, bomen, bos en boerderijen. Typische kenmerken van het landschap tussen Best en Aarle en de inspiratie voor Aarlesche Erven. De ontwerpers van de nieuwe woonwijk wisten meteen: dit bijzondere landschap en de rijkheid aan natuur moeten terugkomen in de nieuwe wijk. Het resultaat is een heerlijk groene leefomgeving die mens en natuur de ruimte biedt. GOED BEREIKBAAR Best is ideaal gelegen ten noorden van verkeersknooppunt Ekkersweijer bij Eindhoven. Daar komen de A2, A58 en A50 samen, zodat je snel in elke gewenste richting het land in kunt. Er is een NS-station vanwaar treinen richting Nijmegen/Den Bosch, Tilburg en Eindhoven gaan. Ook zijn er verschillende regionale buslijnen. En Eindhoven Airport en het centrum van Brainport ligt om de hoek. Interesse? Neem dan contact op met Berk en Kerkhof Makelaars (0499-375565 / best@berkkerkhof.nl) of met Van Santvoort Makelaars (040-2692530 / nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl)
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 365.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
90 m2
Inhoud
337 m3

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2024

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
90 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
337 m3