Best – 222 | TUSSENWONINGEN | De Akkers

Best – Aarlesche Erven – De Akkers deelplan 2

Het plangebied van Aarlesche Erven ligt dichtbij natuurgebied Het Groene Woud, maar tegelijk nabij het centrum van Best. Het is een fijne woonomgeving waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel. Typische kenmerken van het landschap tussen Best en Aarle en de inspiratie voor Aarlesche Erven. De ontwerpers van de nieuwe woonwijk wisten meteen: dit bijzondere landschap en de rijkheid aan natuur moeten terugkomen in de nieuwe wijk. Het resultaat is een heerlijk groene leefomgeving die mens en natuur de ruimte biedt.

Nieuwbouwproject De Akkers maakt deel uit van Aarlesche Erven in Best. Na een succesvolle verkoop van deelplan 1 gaat de verkoop van deelplan 2 binnenkort van start. Deze tweede fase bestaat in totaal uit 44 woningen. Waarvan 32 koopwoningen in een gevarieerd aanbod bestaande uit vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en seniorenwoningen. Tevens maken 12 sociale huurwoningen onderdeel uit van deze fase.

Type G – Kenmerken
– Ruime, sfeervolle hoek- en tussenwoning in bijzondere architectuur
– Woonoppervlakte circa 119 m2
– Kaveloppervlakte type G circa 133 en 142 m2
– Lichte woning door grote raampartijen
– Gehele woning is voorzien van vloerverwarming
– Standaard 3 (slaap)kamers op de verdieping
– Complete badkamer
– Ruime zolderverdieping
– Berging in de tuin,
– Energiezuinige woning voorzien van warmtepomp met bodemlus (energielabel A)
– Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

Best
Best (ca. 29.000 inwoners) is een aantrekkelijke en eigentijdse woonplaats in de Brabantse Kempen. Het is groot om de inwoners een flink voorzieningenniveau te kunnen bieden. Aan de andere kant is Best klein om nog steeds een echte dorpsgemeenschap te kunnen zijn. Waar mensen elkaar kennen en samen mooie evenementen en acties organiseren. Kortom, een heel aantrekkelijke woonplaats!

Best is ideaal gelegen ten noorden van verkeersknooppunt Ekkersweijer bij Eindhoven. Daar komen de A2, A58 en A50 samen, zodat je snel in elke gewenste richting het land in kunt. Er is een NS-station vanwaar treinen richting Nijmegen/Den Bosch, Tilburg en Eindhoven gaan. Ook zijn er verschillende regionale buslijnen. En Eindhoven Airport ligt om de hoek.

Interesse?
De verkoop start binnenkort, maak nu alvast je interesse kenbaar en blijf op de hoogte. Dit kun je doen aan de hand van de projectwebsite: of neem contact op met ons kantoor.

Best - Aarlesche Erven - De Akkers deelplan 2 Het plangebied van Aarlesche Erven ligt dichtbij natuurgebied Het Groene Woud, maar tegelijk nabij het centrum van Best. Het is een fijne woonomgeving waar je in alle rust kan genieten van het groen. Wonen in een duurzaam gebied betekent immers een prettig leefklimaat: gezond, groen, veilig en comfortabel. Typische kenmerken van het landschap tussen Best en Aarle en de inspiratie voor Aarlesche Erven. De ontwerpers van de nieuwe woonwijk wisten meteen: dit bijzondere landschap en de rijkheid aan natuur moeten terugkomen in de nieuwe wijk. Het resultaat is een heerlijk groene leefomgeving die mens en natuur de ruimte biedt. Nieuwbouwproject De Akkers maakt deel uit van Aarlesche Erven in Best. Na een succesvolle verkoop van deelplan 1 gaat de verkoop van deelplan 2 binnenkort van start. Deze tweede fase bestaat in totaal uit 44 woningen. Waarvan 32 koopwoningen in een gevarieerd aanbod bestaande uit vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen en seniorenwoningen. Tevens maken 12 sociale huurwoningen onderdeel uit van deze fase. Type G - Kenmerken - Ruime, sfeervolle hoek- en tussenwoning in bijzondere architectuur - Woonoppervlakte circa 119 m2 - Kaveloppervlakte type G circa 133 en 142 m2 - Lichte woning door grote raampartijen - Gehele woning is voorzien van vloerverwarming - Standaard 3 (slaap)kamers op de verdieping - Complete badkamer - Ruime zolderverdieping - Berging in de tuin, - Energiezuinige woning voorzien van warmtepomp met bodemlus (energielabel A) - Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden Best Best (ca. 29.000 inwoners) is een aantrekkelijke en eigentijdse woonplaats in de Brabantse Kempen. Het is groot om de inwoners een flink voorzieningenniveau te kunnen bieden. Aan de andere kant is Best klein om nog steeds een echte dorpsgemeenschap te kunnen zijn. Waar mensen elkaar kennen en samen mooie evenementen en acties organiseren. Kortom, een heel aantrekkelijke woonplaats! Best is ideaal gelegen ten noorden van verkeersknooppunt Ekkersweijer bij Eindhoven. Daar komen de A2, A58 en A50 samen, zodat je snel in elke gewenste richting het land in kunt. Er is een NS-station vanwaar treinen richting Nijmegen/Den Bosch, Tilburg en Eindhoven gaan. Ook zijn er verschillende regionale buslijnen. En Eindhoven Airport ligt om de hoek. Interesse? De verkoop start binnenkort, maak nu alvast je interesse kenbaar en blijf op de hoogte. Dit kun je doen aan de hand van de projectwebsite: of neem contact op met ons kantoor.
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 455.000,-
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
119 m2
Inhoud
436 m3

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Objecttype
Woonhuis

Oppervlakte en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
119 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Inhoud
436 m3