Venhorst – Statenweg 31

Dit unieke object met oneindig veel mogelijkheden is landelijk gelegen in het buitengebied van Venhorst op een perceel van maar liefst 15.865 m² en bestaat uit twee bedrijfsruimten, een aanpandig kantoor en een gedeeltelijk verhard buitenterrein. Daarnaast is een ruime bedrijfswoning met garage gelegen.

Binnen het bestemmingsplan zijn bedrijven in de categorieën 1, 2 en sommige bedrijven overeenkomstig categorie 3 of hoger van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

De bedrijfsruimten zijn tezamen 3.240 m² groot en één van de bedrijfsruimten beschikt over een kantoorruimte van 222 m² groot. De bedrijfsruimten zijn voorzien van lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en heaters. De kantoorruimte bestaat uit twee verdiepingen en is voorzien van inbouwarmaturen, een personeelsruimte, toilet en pantry.

Bij dit object is het mogelijk om te ondernemen en wonen op hetzelfde perceel. De vrijstaande woning is voorzien van een woonoppervlak van 179 m², een garage van 74 m² en vijf slaapkamers.

U betreedt de woning via de hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot de werkkamer en de half open keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met verschillende zitplaatsen. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich een schuifpui met toegang naar de tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tweede hal met toiletruimte en de bijkeuken met witgoedaansluitingen en grote inbouwkast. Naast de woning is de aangebouwde garage gelegen.

Via de overloop op de eerste verdieping zijn vijf slaapkamers en de badkamer te bereiken. Vier van de vijf slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet, bidet en wastafel met meubel. De zolder is te bereiken via een vaste trap en beschikt over een voorzolder en mogelijk zesde slaapkamer.

De woning beschikt over een omringde tuin met royaal terras en biedt veel privacy. De tuin is ingericht met terras, bestrating, gazon en borders met planten. Op het gehele terrein is voldoende parkeermogelijkheid.

Kortom, ruim 3.000 m² bedrijfsruimte op een perceel van ruim 15.000 m² waar nog uitbreidingsmogelijkheden zijn.

Locatie
De bedrijfsruimte met bedrijfswoning is landelijk gelegen in het buitengebied tussen de dorpen Boekel en Handel. In de omgeving liggen voornamelijk agrarische bedrijven en gronden. Het pand is gemakkelijk te bereiken via de de N277, N264 en N272. Door deze ligging zijn de omliggende gemeentes snel bereikbaar. Bovendien zijn vanuit Boekel de snelwegen A50 en A73 makkelijk bereikbaar.

Kenmerken

Adres
Statenweg 31
Postcode
5428 GD
Plaats
Venhorst
Land
Nederland
Prijs
Vraagprijs: € 1.675.000,- kosten koper
Prijs
Huurprijs: € 0,-

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1975

Oppervlakten

Perceel
15.780 m2
Kantoorruimte verdiepingen
2
Bedrijfsruimte bedrijfshal
3.240 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
222 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2
Zoekservice