Oirschot – Haven 5

TE HUUR
Deze multifunctionele winkelruimte (totaal ca. 822 m² v.v.o) biedt uw bedrijf de kans om zich te vestigen aan Haven 5 te Oirschot nabij de doorgaande weg van Best naar Oirschot. Het terrein kenmerkt zich door de gunstige ligging nabij de snelweg A58 en het centrum van Oirschot.

De winkelruimte is gelegen op de eerste verdieping. Op de begane grond is de Hubo gevestigd. Via een trap en een lift is deze te huur aangeboden bedrijfsruimte te bereiken. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen vloer, toiletten en ramen op diverse plekken.

Voor de deur bevindt zich ruime parkeergelegenheid, waardoor zowel medewerkers als bezoekers gemakkelijk en snel kunnen parkeren.

Ideaal voor o.a. winkelruimte, perifere detailhandel, showroom, handel in volumineuze goederen, etc.

Huurprijs & -condities
Huurprijs: € 2.500,- per maand
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurperiode: in overleg
Aanvaarding: per direct

Huurindexering: Jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reek “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
De bedrijfsruimte is gesitueerd op bedrijventerrein De Stad nabij de doorgaande weg van Best naar Oirschot. Het centrum van Oirschot is gemakkelijk en snel te bereiken en hier bevinden zich alle dagelijkse voorzieningen. De snelweg A58 is tevens snel en gemakkelijk te bereiken.

Kenmerken

Adres
Haven 5
Postcode
5688 DR
Plaats
Oirschot
Land
Nederland
Prijs
€ 2.500,- per maand

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Jaar
2010

Oppervlakten

Perceel
10.038 m2
Winkelruimte
822 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2
Winkelruimte in units vanaf
822 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
822 m2
Winkelruimte horeca toegestaan
Nee
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Winkelruimte welstandsklasse
A2