Helmond – Stepekolk-Oost 2

TIJDELIJK TE HUUR
Bent u met uw bedrijf op zoek naar een functionele bedrijfsruimte, representatief kantoor en ruim buitenterrein, gelegen op een toplocatie in Helmond? Dan is dit uw kans!

Het geheel is tijdelijk beschikbaar tot en met 31 december 2024. De kantoor- en bedrijfsruimten zijn eventueel ook in delen te huur.

Deze functionele bedrijfsruimte is dankzij de vele mogelijkheden voor opslag, twee verdiepingsvloeren en nokhoogte van ca. zes meter een keurige toevoeging voor uw bedrijf. Laden en lossen is in een mum van tijd geregeld dankzij de twee overheaddeuren (ca. 4 meter hoog). De bedrijfsruimte is niet geïsoleerd, wel is er een vloeistofdichte betonvloer aangebracht.

Het kantoor is van diverse gemakken voorzien, zo zijn er airco-units aanwezig in alle kantoren, verwarming door middel van radiatoren en is er veel natuurlijke lichtinval dankzij de aanwezige raampartijen.
In de kantine is een eenvoudig keukenblok aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd)
opgeleverd, inclusief:
– airco-units;
– persluchtinstallaties
– krachtstroomaansluitingen 3 x 80A.
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Buitenterrein
Het buitenterrein is keurig verhard met betonklinkers en gemakkelijk te bereiken via de bedrijfsruimte en de eigen inrit.

Parkeren
Op eigen terrein is een ruime parkeergelegenheid aanwezig voor zowel uw klanten als uw medewerkers.

Locatie
Goede bereikbaarheid is cruciaal voor uw onderneming. Dankzij de gunstige ligging aan de rand van de wijk Brandevoort is de provinciale weg richting Nuenen, Deurne en Eindhoven slechts enkele autominuten van u verwijderd. U kunt het object eenvoudig bereiken via de eigen inrit, handig voor klein vrachtverkeer, uw klanten en natuurlijk uw medewerkers.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 3.500,- per maand excl. btw.
Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur/incl. btw.
Huurperiode: beschikbaar tot en met 31 december 2024.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Brandevoort Oost” van de gemeente Helmond en heeft daarin de bestemming “bedrijf”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 26 september 2012 en nadien in werking getreden.
Bedrijven in de categorieën 1 en 2 en een tuincentrum zijn op deze locatie toegestaan. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.

Kenmerken

Adres
Stepekolk-Oost 2
Postcode
5706 LA
Plaats
Helmond
Land
Nederland
Prijs
€ 3.500,- per maand

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
Direct
BTW belast
Ja

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Jaar
1992

Oppervlakten

Perceel
2.200 m2
Kantoorruimte verdiepingen
1
Bedrijfsruimte bedrijfshal
815 m2
Bedrijfsruimte kantoorruimte
235 m2
Bedrijfsruimte terrein
900 m2
Bedrijfshal in units vanaf
0 m2
Zoekservice