Boxtel – Rechterstraat 32

Deze representatieve winkelruimte, bovenwoning en woning zijn gelegen in het winkelhart van de gemeente Boxtel. Deze straat is gelegen nabij de markt, welke dagelijks druk bezocht wordt door inwoners van Boxtel en omliggende dorpen zoals bijvoorbeeld Liempde. Er is een grote verscheidenheid aan ondernemers gevestigd, variërend van kleine detailhandel tot horeca-gelegenheid en grotere landelijke ketens zoals Kruidvat, Albert Heijn supermarkt en HEMA. Het object is centraal gelegen met welstandsklasse A1 winkellocatie.

Het object wordt in verhuurde staat verkocht met een huurstroom van € 54.000,- per jaar.

Het geheel omvat een courante winkelruimte met een relatief klein inpandige kantoor-/opslagruimte, welke voorzien is van een pantry en een toilet. Het geheel is door de indeling erg overzichtelijk.

Boven de winkelruimte is een 2-kamer bovenwoning (ca. 50 m²) gelegen. Deze bovenwoning is goed onderhouden, in een moderne staat en is voorzien van een woonkamer met zit- en eetgedeelte, open keuken, slaapkamer, toilet en compacte badkamer.

Naast de winkelruimte bevindt zich ruime een instapklare woning van ruim 250 m², welke is ingericht met een ruime woonkamer, half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en de badkamer, welke is ingericht met een douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Hier treft u nog één slaapkamer aan.

Opleveringsniveau
Het object wordt verkocht en opgeleverd in verhuurde staat. Verder is de winkelruimte voorzien van een cv-combiketel. Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Parkeren
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op de markt, gelegen achter de Rechterstraat.

Bestemmingsplan
Het object is voorzien van centrumbestemming. Dit is een erg brede bestemming wat onder andere detailhandel (winkelruimte), dienstverlening, horeca, bedrijven tot en met categorie 2, maatschappelijke instellingen en wonen omvat.

Bijzonderheden
– Winkelruimte, bovenwoning en woning gelegen nabij de markt in Boxtel;
– Nummer 32 commerciële ruimte ca. 80 m²;
– Nummer 32a bovenwoning ca. 50 m²;
– Nummer 32b woning ca. 256 m²;
– Het object wordt in verhuurde staat verkocht met een huursom van € 54.000,- per jaar;
– De verwarming geschiedt door middel van radiatoren;
– De begane grondvloer is uitgevoerd in beton en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout;
– Bestemmingsplan: centrum omvat o.a. detailhandel, dienstverlening, horeca, bedrijven t/m categorie 2, maatschappelijk en woonruimte;
– Er zijn twee ruime kelders onder de woning gelegen.

Waarborgsom/bankgarantie
Verkopers verlangen een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Ouderdomsclausule
Gezien de leeftijd van het object wordt er een ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst.

Locatie
Deze winkelruimte is gelegen in het winkelhart van de gemeente Boxtel. Deze straat is gelegen nabij de Markt, welke dagelijks druk bezocht wordt door inwoners van Boxtel en omliggende dorpen, zoals bijvoorbeeld Liempde. Er is een grote verscheidenheid aan ondernemers gevestigd, variërend van kleine detailhandel tot horecagelegenheden en grotere landelijke ketens, zoals Kruidvat, Albert Heijn supermarkt en HEMA.

Kenmerken

Adres
Rechterstraat 32
Postcode
5281 BW
Plaats
Boxtel
Land
Nederland
Prijs
Vraagprijs: € 750.000,- kosten koper
Prijs
Huurprijs: € 0,-

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Belegging
Jaar
1888

Oppervlakten

Perceel
538 m2
Winkelruimte in units vanaf
0 m2
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
0 m2
Winkelruimte horeca toegestaan
Nee
Winkelruimte bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Winkelruimte welstandsklasse
A1
Zoekservice