Beek En Donk – Rijakkerweg 5b-c

TE HUUR
Twee representatieve kantoor-/praktijkruimtes gelegen op een rustige, doch zeer goed bereikbare locatie aan de rand van Beek en Donk. Dit is de perfecte start- of doorgroeilocatie voor uw onderneming!

Locatie
Het complex is gelegen aan de Rijakkerweg te Beek en Donk. Deze locatie onderscheid zich door de rustige ligging, maar ook de goede bereikbaarheid via lokale wegen. Zo betreffen de belendingen bedrijven uit het MKB-segment, particuliere woningen en landbouwgrond. Via omliggende provinciale wegen zijn gemakkelijk Gemert, Helmond en Eindhoven te bereiken.

Object
De kantoorruimtes zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar te huur. Het betreffen de ruimtes op de eerste en tweede verdieping van het complex.

Het complex bestaat in totaal uit drie bouwlagen, te bereiken via de lift of het trappenhuis. Verwarming vindt plaats door middel van radiatoren (elke verdieping beschikt over een eigen cv-ketel). Daarnaast beschikken de kantoorruimtes over een dubbele glasvezelaansluiting (kabel- en straalverbinding) en een eigen alarminstallatie.

Kantoor eerste verdieping
U kunt de eerste verdieping bereiken via een vaste trap of lift. Hier schieten de grote hoeveelheid daglicht en keurige entree direct in het oog. Vanuit de entree/hal heeft u toegang tot de toiletruimten en cv-/installatieruimte. Deze installatieruimte beschikt over een eigen tussenmeter en patchkast.
Het centrale kantoor is zeer ruim van opzet en is gemakkelijk naar uw wensen in te richten. Voorzien van een goed onderhouden vloerbedekking, systeemplafond met TL-verlichting en kozijnen met draai/kantel ramen. Verwarming vindt plaats via radiatoren met thermostatische kranen.
De verdieping is verder voorzien van een directiekantoor, vergaderruimte, twee separate kantoorruimtes met ingebouwde kasten en een functionele keuken. Aan de achterzijde is een vluchtdeur aanwezig.

Kantoor tweede verdieping
De kantoorruimte op de tweede verdieping is momenteel klaar om opnieuw ingericht te worden. De ruimte leent zich dan ook perfect voor bijvoorbeeld de invulling van uw huisstijl. Alle aansluitingen zoals in de eerste kantoorruimte zijn hier ook aanwezig. De eye-catcher voor deze kantoorverdieping is natuurlijk de grote lichtstraat, centraal in de ruimte. Deze ruimte wordt elektrisch verwarmd. Er is daarnaast een vluchtdeur aanwezig aan de achterzijde.

Oppervlakten
– kantoorruimte eerste verdieping ca. 230 m²
– kantoorruimte tweede verdieping ca. 230 m²
– parkeerterrein

Parkeren
Aan de voorzijde van het object zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Direct tegenover het object is een onverhard parkeerterrein aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd en in de huidige staat (leeg en ontruimd) opgeleverd, inclusief:
– keukenblokken;
– TL-verlichting.
Het object is aangesloten op voorzieningen als glasvezel, water, elektra, aardgas en riolering.

Energielabel
Het complex beschikt over energielabel C.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 1.650,= per maand per verdieping
Servicekosten: nader te bepalen
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurperiode: minimaal 5 jaar
Aanvaarding: 1e verdieping per direct
2e verdieping vanaf 15 maart 2022

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Btw: De huur is niet met btw belast.

Kadastrale gegevens
– Gemeente Beek en Donk sectie I nummer 2539 A3 (Rijakkerweg 5B)
– Gemeente Beek en Donk sectie I nummer 2539 A8 (Rijakkerweg 5C)
– Gemeente Beek en Donk sectie I nummer 3440 (parkeerterrein)
Bron: Kadaster

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan “Kom Beek en Donk” van de gemeente Laarbeek en heeft daarin de bestemming “Bedrijventerrein”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 12 december 2012 en nadien in werking getreden.
Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de bijlagen.
Bron: ruimtelijkeplannen.nl

Kenmerken

Adres
Rijakkerweg 5b-c
Postcode
5741 RR
Plaats
Beek En Donk
Land
Nederland
Prijs
€ 1.650,- per maand

Overdracht

Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg
BTW belast
Nee

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Jaar
2002

Oppervlakten

Kantoorruimte voorzieningen
Liften, Te openen ramen
Kantoorruimte
460 m2
Kantoorruimte in units vanaf
230 m2

Kaart

Street View

Zoekservice