Advies & Kennisbank

Je kiest voor een makelaar met een agrarische achtergrond

Als agrarisch ondernemer heb je wel eens een makelaar-adviseur nodig, ook als je niet gaat kopen of verkopen. Bijvoorbeeld als de overheid plannen heeft met je grond. Of als je overweegt om je bedrijf te beëindigen en je te maken krijgt met herbestemming van je pand of grond. Wat er ook speelt: je kiest voor een makelaar met een agrarische achtergrond. Geen discussie mogelijk.

Berk & Kerkhof is een van de gekende makelaars in de agrarische wereld. Hier liggen onze roots, meer dan vijftig jaar geleden. Hier hebben we ons netwerk. Onze lijntjes. En hier zijn we nog altijd actief. Met adviseurs die elk een eigen specialisatie naar sector hebben. En dan met name in het zuiden van het land, maar in projecten waar specifieke expertise is geëist van agrarisch onroerend goed regelmatig ook daarboven.

Wij zijn makelaar. Op papier. Maar juist vanwege die expertise voelen we ons je adviseur. Wij voelen ons thuis in een rol als regisseur. Degene die partijen bij elkaar brengt, de zaak scherp houdt, overlegt met onderzoeksbureaus, contacten onderhoudt met familie, die onderhandelt met overheid, fiscus, accountants. Alles met maar één doel: zorgen dat het proces slaagt. Punt.

Kennis of advies nodig?

Bel of mail ons gewoon. Geheel vrijblijvend. Dan vertellen we graag over wat wij als specialist bedrijfsonroerend goed toe kunnen voegen.

Bedrijfsbeëindiging

BIJ OVERLIJDEN – BIJ OVERDRACHT AAN KIND(EREN) – OPRICHTING VAN EEN BV – TOE- EN UITTREDING VOF/MAATSCHAP

Productierechten

Vanaf het allereerste begin hebben wij de bemiddeling in productierechten tot onze specialiteit gemaakt. Die voorsprong heeft geleid tot een zeer groot klantenbestand over geheel Nederland.
Daardoor kunnen wij altijd uit de voeten met jouw wensen. Of je nu productierechten wilt kopen of verkopen, leasen of verleasen, wij hebben altijd een passende oplossing paraat.