Volkel – Heikantstraat 29 en 29a

Een vrijstaande woning met een mantelzorgwoning, een loods, voormalige champignonkwekerij, ondergrond, tuin, erf en verdere aanhorigheden. Totale oppervlakte 1.70.20 ha.

Woonhuis
De woning is gebouwd in 1977 en gerenoveerd in 2013 (begane grond) en 2019 (eerste verdieping). De mantelzorgwoning is gebouwd in 1990. Opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met pannen gedekt. Voorzien van dakisolatie. De woning is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen. De begane grond en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton. De woning beschikt over een vloerverwarming op de begane grond en centrale verwarming met radiatoren op de eerste verdieping die zijn aangesloten op een cv-combiketel (merk ATAG, bouwjaar 2017). De begane grond van de woning is geheel drempelloos en heeft een leistenen vloer.

U betreedt de woning aan de voorzijde bij de hal/entree aan de rechterzijde. Vanuit de hal/entree met vide heeft u toegang tot de keuken (2015) met onder andere een inductiekookplaat en vaatwasser, woonkamer met houtkachel en de speel-/kantoor-/slaapkamer. Tevens bevinden zich hier een berging en een separate toiletruimte. Via een gang en een achteringang heeft u toegang tot een aangebouwde mantelzorgwoning.

Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over drie slaapkamers voorzien van rolluiken, een badkamer met inloopdouche en vaste wastafel en een separate toiletruimte.

De tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap en hier treft u een bergzolder aan.

De woonkeuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Bijzonderheden
– Fraai uitzicht over de landerijen, maar toch nabij de dorpskern gelegen.
– Diverse mogelijkheden om de locatie vorm te geven.
– De woning en de mantelzorgwoning zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk.
– De woning is op de eerste verdieping bij de slaapkamers voorzien van rolluiken.
– De mantelzorgwoning is bij de slaapkamers en werkkamer voorzien van rolluiken en aan de voorzijde voorzien van screens.

Mantelzorgwoning
De mantelzorgwoning (1990) heeft de volgende indeling: een bijkeuken, een woonkamer met open keuken (2015) met inductiekookplaat, twee slaapkamers, een werkkamer, een separate toiletruimte, een badkamer met inloopdouche met antislipvloer en een berging. Vanuit de mantelzorgwoning heeft u tevens toegang tot de aangebouwde loods.
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, aardgas, elektra, riolering en glasvezel. De algemene onderhoudstoestand is prima.

De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.

De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Loods aangebouwd aan mantelzorgwoning
Bouwjaar 1977. Opgetrokken uit steen (steens). Golfplatendak. Open front. Betonvloer.

Voormalige champignonkwekerij
Bouwjaar omstreeks 1990. Opgetrokken uit baksteen (spouw) en sandwichpanelen, asbesthoudende golfplaten. Betonnen vloer. Voorzien van een loopdeur.

Indeling:
– entree/werkgang;
– meterkasten;
– koelcel met sandwichpanelen plafond;
– kantoor;
– kantine met keukenblok;
– toiletten, dames en heren, wasruimte;
– voormalige champignonkwekerij met vier cellen.

Locatie
Dit voormalige agrarische bedrijf is gesitueerd in het buitengebied van Volkel. Het betreft een mooie omgeving gelegen in het buitengebied. De dagelijkse voorzieningen en uitvalswegen bevinden zich op korte afstand.

Kenmerken
Aanmeldingsreden k.k.
Adres Heikantstraat 29 en 29a
Postcode 5408 PZ
Plaats Volkel
Land Nederland
Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Agrarisch bedrijf
Bedrijfstype Overige
Ontsluiting via openbare verharde weg
Bouwjaar 1977
Oppervlakte en inhoud
Bedrijfswoning 1.694 m³
Bedrijfsgebouwen 165 m²
Agrarisch bouwblok 0.56.00 ha
Huiskavel 1.14.20 ha
Totale oppervlakte 1.70.20 ha