Velden – Schandelo 46

LOODS

Deze nette en ruime loods, die geschikt is voor meerdere doeleinden, is gelegen op een fijne plek in het buitengebied van Velden wat op korte afstand ligt van de stad Venlo. Bovendien zijn er uitstekende verbindingen met de snelwegen A67 en A73, wat zorgt voor snelle toegang tot andere steden zoals Eindhoven, Maastricht en Düsseldorf.

Loods
– Bouwjaar: 1994
– Oppervlakte: ca. 40,00 x 15,00 = 600 m²
– Goothoogte: ca. 4,50 m²
– Fundering: op staal
– Gevels: gedeeltelijk steen (spouw) waarboven sandwichpanelen
– Dragende constructie: stalen spanten
– Vloer: beton
– Isolatie: spouw en dak
– Deuren: één elektrisch bedienbare overheaddeur en één loopdeur

Indeling:
– Kantine;
– Kantoor;
– Twee toiletten;
– Douche.

De loods is voorzien van een zelfstandige elektra aansluiting en beschikt over een water- en rioolaansluiting. De oprit naar de loods is verhard middels klinkers.

Huurindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.

BTW
De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn omzetbelastin vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kadaster
Arcen en Velden L 358 (gedeeltelijk), oppervlakte ca. 600 m²

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Venlo en geeft hierin de bestemming “Agrarische bedrijfsdoeleinden”.

Kenmerken
Aanmeldingsreden prijs op aanvraag
Adres Schandelo 46
Postcode 5941 NH
Plaats Velden
Land Nederland
Overdracht
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Agrarisch bedrijf
Bedrijfstype Overige
Ontsluiting Via openbare verharde weg
Bouwjaar 1994
Oppervlakte en inhoud