Velddriel – Wordenseweg 2

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING: EEN VOORMALIGE CHAMPIGNONKWEKERIJ
Inschrijven is mogelijk tot en met 14 april 2023, 12:00 uur.

KIJKDAGEN
– woensdag 8 februari 2023 van 14:00u tot 17:00 u;
– vrijdag 17 februari 2023 van 14:00 tot 17:00 u.
U kunt vrijblijvend binnen lopen.

In Velddriel tegen de kern van het naastgelegen dorp Kerkdriel ligt deze voormalige champignonkwekerij met bedrijfswoning. De kwekerij beschikt over 6 cellen met in totaal een teeltoppervlakte van 1.200 m². Tot het bedrijf behoort tevens de bedrijfswoning met garage en schuur. Het geheel heeft een oppervlakte van 1.31.70 ha waarvan ca. 0.53.70 ha landbouwgrond betreft.

De locatie is gelegen aan de doorgaande weg, die geheel vernieuwd gaat worden, tussen Velddriel en Kerkdriel, op korte afstand van de voorzieningen in beide dorpen. Het bedrijf is in zijn hoedanigheid geschikt voor agrarische doeleinden in combinatie met wonen. Vanuit de woning is er een directe verbinding binnendoor met het bedrijf. De kwekerij leent zich fysiek ook voor alternatieve mogelijkheden, zoals opslagruimte. Gezien de indeling van de kwekerij en het grote aantal toegangsdeuren bestaat fysiek de mogelijkheid het gebouw te splitsen in diverse separate ruimten ideaal voor (statische) opslag.

Het woonhuis
Gebouwd in 1968 en opgetrokken uit steen (spouw) met een pannendak. De begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton, de tweede verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. De woning beschikt grotendeels over enkel glas in houten kozijnen. Verwarming en warmwatervoorziening door middel van een HR-combiketel (bouwjaar 2006). Er is dakisolatie toegepast.

U betreedt de woning middels de hal waar zich de trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en een vaste kast bevindt. Vanuit de hal zijn de woonkamer en keuken te bereiken. De woonkamer beschikt over een open haard en een glas in lood raam. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok in rechte opstelling. De bijkeuken heeft een eigen toegangsdeur en is voorzien van een beveiligingscamera. De ruimte is voorzien van een wasmachineaansluiting. Tevens hangt hier de HR-combiketel.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, badkamer, separate toilet en drie slaapkamers (waarvan één met balkon) met vaste kasten. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel.

De tweede verdieping is via vaste trap bereikbaar en beschikt over een hal met vaste kast en twee ruimtes/slaapkamers met dakraam en knieschotten. Eén van deze ruimtes beschikt over een vaste kastenwand. In totaal zijn er maarliefst vijf slaapkamers aanwezig.

Garage
De aangebouwde garage is gebouwd in 1968 en opgetrokken uit steen (spouw) met pannendak. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton, de eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. De garage beschikt over enkel glas in betonnen kozijnen. De garage beschikt over een overheaddeur en een bergzolder.

De voormalige champignonkwekerij
De centrale werkgang met opslagkast en meterkast geeft toegang tot diverse ruimtes, waaronder de ketelruimte, stoomketel/kachelruimte, bedrijfsruimte en bedrijfskantine. Tevens is vanuit de centrale werkgang de voormalige champignonkwekerij te bereiken. De kwekerij is gebouwd in 1966-1984 en opgetrokken uit steen (spouw) met asbesthoudende golfplaten (voorzien van dakisolatie (glaswol)). De dragende constructie bestaat uit stalen spanten. De vloer is uitgevoerd in beton. De kwekerij heeft een oppervlakte van ca. 983 m² en voorzien van hefdeuren.

Indeling:
– zes cellen met twee rijen met compostvloer, totale teeltoppervlakte van ca. 1.200 m²;
– werkplaats;
– ketelruimte;
– bedrijfskantine;
– stoomketel/kachelruimte;
– bedrijfshal met slimme meter;
– koelcel;
– centrale werkgang met opslagkast en meterkast;
– op de zolderruimte bevinden zich de klimaatunits en is er nog ruimte voor opslag.

Schuur
De schuur is gebouwd in jaren’80 en optrokken uit gedeeltelijk steen en gedeeltelijk damwandprofielplaten met asbesthoudende golfplaten. De dragende constructie bestaat uit houten spanten. De vloer bestaat uit klinkers. De schuur heeft een oppervlakte van ca. 88 m² en is voorzien van een openslaande deur en schuifdeuren.

Grond
Het erfperceel heeft een oppervlakte van 1.31.70 ha waarvan ca. 0.78.00 ha ondergrond, tuin, erf en overig agrarisch bouwvlak betreft. De overige grond heeft een oppervlakte van ca. 0.53.70 ha en betreft landbouwgrond.

Bestemmingsplan
Het perceel is gedeeltelijk gelegen in het bestemmingsplan “Kerkdriel en Hoenzadriel 2013” met daarin de enkelbestemming “Agrarisch – Agrarisch bedrijf” en de dubbelbestemmingen “Waarde – Archeologie 5” en gedeeltelijk “Leiding”. De functieaanduiding betreft “bedrijfswoning” en de maatvoering betreft “maximum bebouwingspercentage: 60%”. Het bouwvlak heeft een grootte van ca. 1.40.00 ha tezamen met naastgelegen perceel Maasdriel N 260.

Het perceel is gedeeltelijk gelegen in het bestemmingsplan “Buitengebied herziening 2022, reparatieplan” met daarin de enkelbestemming “Agrarisch” en de dubbelbestemmingen gedeeltelijk “Waarde – Archeologie 5” en gedeeltelijk
“Waarde – Archeologie 6”.

Kadastrale gegevens
Gemeente Maasdriel, sectie N, nummer 261, oppervlakte 1.31.70 ha.

Nutsvoorzieningen
Het object is aangesloten op de voorzieningen aardgas, water, elektra, (druk)riolering en glasvezel.

Onderhoudstoestand
Het object verkeert, daarbij het bouwjaar in ogenschouw nemende, in een redelijke staat van onderhoud.

BTW
Het object is niet met btw belast.

Beschikbaarheid
Het object is in overleg beschikbaar.

Locatie
Het object is gelegen in het buitengebied tussen Velddriel en Kerkdriel, op korte afstand van de basisvoorzieningen. De locatie is goed bereikbaar vanwege de ligging nabij de uitvalswegen en de snelweg A2.

Inschrijving
De verkoop geschiedt per inschrijving. De verkoopvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn bijgesloten of kunt u opvragen bij ons kantoor.

Inschrijven is mogelijk tot en met 14 april 2023, 12:00 uur. Het bijgevoegde inschrijfformulier dient dan samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs aanwezig te zijn op het kantoor van:

Van den Berk & Kerkhof Makelaars, Taxateurs en Adviseurs, adres Eindhovenseweg 30b, 5683 KH Best, telefoonnummer: 0499 – 37 55 65, e-mail: best@berkkerkhof.nl
of
Notariaat den Drijver-Pigmans, bezoekadres Kerkstraat 53a, 5331 CB Kerkdriel, postadres Postbus 101, 5330 AC Kerkdriel.

Kenmerken
Aanmeldingsreden verkoop bij inschrijving
Adres Wordenseweg 2
Postcode 5334 JB
Plaats Velddriel
Land Nederland
Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding Uiterlijk 19 mei 2023
Bouw
Type Agrarisch bedrijf
Bedrijfstype Overige
Bouwjaar 1968
Oppervlakte en inhoud
Bedrijfswoning 1
Agrarisch bouwblok ca. 0.78.00 ha
Huiskavel ca. 0.53.70 ha
Totale oppervlakte 1.31.70 ha