Valkenswaard – Peedijk 19

In het mekka van de paardensport te Valkenswaard is deze plattelandswoning met voormalige stalruimtes en een garage gelegen. Het betreft een locatie met volop rust en ruimte rondom uw woning en een wijds uitzicht over de weilanden en landerijen.

De woning betreedt u via een ruime entree/hal. Hier bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping, de garderobe en de meterkast. Vanuit hier heeft u toegang tot de ruime en lichte woonkamer.

In de woonkamer is een gezellige schouw met gashaard aanwezig. Deze zorgt voor extra sfeer en warmte tijdens de koude dagen. Lichtinval wordt verkregen door middel van de grote raampartijen.

Vanuit de woonkamer is de praktische woonkeuken te bereiken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling met een natuurstenen aanrechtblad en RVS spoelbak en is voorzien van diverse inbouwapparatuur met onder andere een keramische kookplaat, een afzuigkap, een magnetron, een bakoven en een vaatwasser. Via dubbele openslaande tuindeuren is de zijtuin te bereiken.

Naast de keuken bevindt zich een handige bijkeuken/provisiekast. Hier is voldoende ruimte voor de opslag van uw proviand of het plaatsen van een koelkast.

De achterhal is vanuit de keuken te bereiken en in de achterhal heeft u toegang tot een kantoorruimte, een badkamer, een toilet en de stalruimte. In deze achterhal treft u de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur aan, maar ook een eenvoudig keukenblok met een spoelbak.

De kantoorruimte bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en heeft uitzicht op het terras onder de overkapping.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche en een wastafel. Een raam zorgt voor de natuurlijke lichtinval en natuurlijke ventilatie.

Via de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De drie slaapkamers hebben voldoende natuurlijke lichtinval en één slaapkamer heeft de beschikking over een heuse walk-in-closet.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, een douche, een wastafel en een toilet. Een raam zorgt hier voor de natuurlijke lichtinval en natuurlijke ventilatie.

De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken en is in gebruik als opslagruimte.

Voormalige stalruimte
Deze voormalige stalruimte is gebouwd in 1979 en heeft een oppervlakte van ca. 437 m². De stalruimte is opgetrokken uit steen (spouw) en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De vloer bestaat uit gedeeltelijk een tegelvloer, gedeeltelijk stalen roosters en gedeeltelijk betonroosters. Het gebouw is onderkelderd met een inhoud van ca. 350 m³. Via een overheaddeur is de voormalige stalruimte te bereiken.
Indeling:
– opslagruimte;
– opstelling cv-ketel (bouwjaar 2008) en vloerverwarmingsunit.

Stalruimte
De stalruimte is gebouwd in 1970 en heeft een oppervlakte van ca. 366 m². De stalruimte is opgetrokken uit steen en gasbetonsteen binnenmuren en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De vloer bestaat uit betonroosters. Het gebouw is geheel onderkelderd met een inhoud van ca. 100 m³.
Indeling:
– opslagruimte.

Garage/berging
De garage/berging is gebouwd in 1962 en heeft een oppervlakte van ca. 105 m². De garage/berging is opgetrokken uit steen en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De vloer bestaat uit beton. Via een stalen kanteldeur is het gebouw te bereiken.

Tuin
Rondom de woning heeft u de beschikking over een ruime groene tuin met volop mogelijkheden.

Bijzonderheden
– De cv-combiketel is geplaatst in 2008.
– De verwarming geschiedt door middel van radiatoren.
– De begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton en de tweede verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout.
– De kozijnen zijn uitgevoerd in hout met isolerende beglazing.
– De woning met bijgebouwen is fraai gelegen in het buitengebied van Valkenswaard.
– De woning heeft de bestemming (plattelandswoning).
– 13 zonnepanelen (bouwjaar 2020) à 370 kWh.

Locatie
De woning is gesitueerd op een fraaie landelijke locatie in het buitengebied van Valkenswaard. Het betreft een locatie met volop rust en ruimte rondom uw woning en een wijds uitzicht over de weilanden en landerijen.

Kenmerken
Aanmeldingsreden k.k.
Adres Peedijk 19
Postcode 5556 VG
Plaats Valkenswaard
Land Nederland
Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Agrarisch bedrijf
Bedrijfstype Overige
Ontsluiting via openbare verharde weg
Bouwjaar 1965
Oppervlakte en inhoud
Bedrijfswoning ca, 480 m³
Bedrijfsgebouwen 447 m²
Agrarisch bouwblok 0.31.12 ha
Huiskavel 0.58.60 ha
Totale oppervlakte 0.58.60 ha