Sint-Oedenrode – Boskantseweg 87

Op een fraaie locatie in het buitengebied van Sint-Oedenrode bevindt zich op een riant perceel deze vrijstaande bedrijfswoning met boerderijwinkel, loods en landbouwgrond. De bijgebouwen zijn op dit moment ingericht als boerderijwinkel met opslag en als berging met kantoor. Gezien de kwaliteit van de gebouwen zijn deze ook geschikt voor vele andere doeleinden.

Het object is direct ontsloten aan de doorgaande weg in het buitengebied van Sint-Oedenrode op loopafstand van het dorpje “Boskant”. Ondanks de landelijke omgeving en vrije ligging zijn alle belangrijke voorzieningen op korte afstand.

U betreedt de woning aan de voorzijde via de entree/hal. Op de begane grond treft u de ruime woonkamer, de leefkeuken met riante bijkeuken en twee aparte toiletruimtes aan. Tevens bevinden zich op de begane grond twee aparte werkkamers.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping bevinden zes ruime slaapkamers waarvan er twee momenteel in gebruik zijn als berging. Ook bevindt de compleet ingerichte badkamer zich op deze verdieping. Door middel van een vlizotrap kunt u de bergzolder bereiken.

Rondom de woning treft u de fraai aangelegde tuin. De tuin is ingericht met diverse borders met vaste beplantingen en volwassen bomen.

Naast de bedrijfswoning bevinden zich op het perceel twee vrijstaande bijgebouwen. Deze gebouwen zijn in gebruik als winkelruime met opslag en als berging met kantoor/werkplaats. Aangrenzend bevindt zich de huiskavel van ca. 1.00.00 ha welke momenteel in gebruik is als weiland.

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd in 1996 en in de loop van de jaren goed onderhouden en luxe afgewerkt. De woning is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het dak is met pannen gedekt. De begane grond vloer en de eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. De tweede verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het huis beschikt over een centrale verwarming via een cv-combiketel (bouwjaar 2021). De woning is voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen. Dak- en muurisolatie zijn toegepast. De woning is voorzien van een alarm systeem.

U betreedt het huis via een ruime en lichte entree/hal. De karakteristieke ramen zijn voorzien van glas-in-lood. In de hal bevindt zich tevens een toiletruimte en de meterkast. Via de hal kunt u doorlopen naar de woonkamer.

Vanuit de hal komt u uit in een sfeervolle woonkamer. De grote raampartijen zijn voorzien van glas-in-lood en zorgen voor veel lichtinval. Rondom de gashaard met schouw is een ruime zithoek gecreëerd. De openslaande deuren bieden toegang tot het terras en de tuin.

Via de woonkamer kunt u doorlopen naar de ruime leefkeuken. De keuken heeft een complete inrichting en is van alle gemakken voorzien. De inbouwapparatuur bestaat uit een gasfornuis met afzuigkap, een combi-magnetron-oven, een vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken kunt u doorlopen naar de bijkeuken, de eerste werkkamer en de tuin.

Aan de achterkant van de woning kunt u binnentreden in de bijkeuken. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit deze ruimte kunt u doorlopen naar de garage, de werkkamer en de keuken. Tevens bevindt zich hier een aparte toiletruimte.

Op de begane grond van de woning zijn twee aparte werkkamers gecreëerd. Deze ruimtes zijn ideaal voor een kantoor aan huis maar kunnen ook gebruikt worden als slaapkamer op de begane grond. De tweede werkkamer is voorzien van twee vaste kasten.

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers en een berging. Deze hebben allemaal nagenoeg hetzelfde afwerkingsniveau, namelijk vloerbedekking, een spuitwerkplafond en behangwanden. Ook bevindt zich op deze verdieping de ruime badkamer.

Aan het einde van de lange overloop vindt u de grootste slaapkamer van deze woning. Deze ruime en lichte slaapkamer is voorzien van twee raampartijen. Ook is deze kamer voorzien van een ruime inloopkast.

Ook de andere slaapkamers op deze verdieping zijn ruim opgezet. De slaapkamer aan de voorzijde van het huis is op dit moment in gebruik als opslag/ berging, maar is zeker geschikt als slaapkamer. Op deze verdieping bevindt zich tevens een ruime kamer geschikt als berg – en opslagruimte.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, een ruime douchecabine, een toilet en een dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Op het perceel bevindt zich een inpandige ruime garage. De garage is voorzien van een betonvloer en biedt ruimte voor meerdere auto’s.

Om het woonhuis ligt de fraai aangelegde en groene tuin. De tuin biedt voldoende privacy en is volledig omheind. Via de openslaande deuren in de woonkamer kunt u het ruime terras betreden. De rest van de tuin is ingericht met diverse borders met vaste planten, volwassen sierbomen en een goed onderhouden grasveld.

Op het perceel zijn twee vrijstaande bedrijfsgebouwen gesitueerd. Op dit moment zijn deze gebouwen ingericht als winkelruimte met opslag en als loods. De achterzijde van de loods is voorzien van een ruime afhang. Hieronder bevindt zich momenteel bergruimte en een kantoor/werkplaats.

Het eerste bijgebouw is opgetrokken uit baksteen (spouw) en gebouwd in 1990. Het gehele gebouw heeft een oppervlakte van (16,00 x 6,00) + (16,00 x 10,00) = 256 m² waarvan 117 m² in gebruik is als winkelruimte. Het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten en is voorzien van muur – en dakisolatie. In het gebouw bevinden zich een winkelruimte, kantine, kantoor, toilet, snijkeuken, twee koelcellen en een aparte werkruimte.

De loods is gebouwd in 1984 en heeft een oppervlakte van 20,00 x 16,00 = 320 m². De muren zijn opgetrokken uit baksteen (spouw) en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De ruimte is voorzien van een elektrische overheaddeur. In de loods zijn drie koelcellen en een verwerkingsruimte met zolder gesitueerd.
Aan de zijkant van de loods in 1990 een afhang gebouwd met een oppervlakte van 120 m². Hier bevinden zich bergruimtes en een kantoor/werkplaats.

De huiskavel heeft een oppervlakte van ca. 1.00.00 ha en bestaat uit zandgrond. Momenteel is de grond in gebruik als bloemrijk weiland. Een beregeningsput is aanwezig. De grond is zowel vanaf het erf als vanaf de openbare weg bereikbaar.

Bijzonderheden
– aanvaarding is geheel in overleg;
– de woning is voorzien van een alarmsysteem;
– de woning is netjes onderhouden en heeft een luxe algehele afwerking;
– de woning is voorzien van een inpandige garage;
– de woning heeft zes slaapkamers op de eerste verdieping;
– de werkkamers op de begane grond kunnen ook gebruikt worden voor het wonen/slapen op de begane grond;
– op het perceel bevinden zich twee ruime bijgebouwen;
– de bijgebouwen zijn op dit moment in gebruik als winkelruimte en loods, maar zijn zeker ook geschikt voor andere
bedrijfsmatige doeleinden;
– het bedrijf heeft een vrije en landelijke ligging, maar belangrijke voorzieningen zijn binnen enkele minuten bereikbaar;
– het object is gelegen aan de doorgaande weg;
– bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.

Locatie
Het bedrijf is gesitueerd in het buitengebied van Sint-Oedenrode. Het object geniet een vrije ligging met toch alle voorzieningen op korte afstand. Het mooie dorp Sint-Oedenrode is in het verleden uitgeroepen tot het groenste dorp van Europa en kent een gezellig centrum met talrijke restaurants en gezellige terrasjes. De grote uitvalswegen N619 en A50 zijn binnen enkele autominuten rijden afstand.

Kenmerken
Aanmeldingsreden k.k.
Adres Boskantseweg 87
Postcode 5492 VA
Plaats Sint-Oedenrode
Land Nederland
Overdracht
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Agrarisch bouwkavel
Bouwjaar 1996
Oppervlakte en inhoud
Zoekservice