Liessel – Eeuwselseweg 6

VRIJSTAANDE WONING
Bent u op zoek naar een ruimte vrijstaande woning met mogelijkheden in omgeving van Liessel? Dan is deze woning perfect voor u!

Deze vrijstaande woning is gelegen aan de Eeuwselseweg 6 te Liessel. U woont hier landelijk, maar zeker niet afgelegen, want het centrum van Liessel is op minder dan twee kilometer afstand gelegen. In het centrum treft u een tal van voorzieningen. U kunt hier terecht voor uw boodschappen, een hapje of drankje maar ook voor sportactiviteiten of verenigingen.

Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1967 en heeft een woonoppervlakte van 144 m². Het woonhuis is opgetrokken uit baksteen met spouwmuur en met pannen gedekt. De woning beschikt over enkele beglazing in houten kozijnen. Het woonhuis is voorzien van dakisolatie. De begane grondvloer en eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton.

Begane grond
Op de begane grond treft u de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, vaste kast, meterkast, de woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers aan. Middels de keuken is de entree, woonkamer en achterhal bereikbaar. Hier bevindt zich tevens het toilet.

De woonkeuken is geplaatst in rechte opstelling en is voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap en een vaste kast. Deze keuken is ruim genoeg om een eettafel te plaatsen. Op deze manier kunt u tijdens het koken met uw visite communiceren. Een groot raam aan de achterzijde zorgt voor de benodigde natuurlijk lichtinval.

De woonkamer is vanuit de hal te bereiken en bevindt zich aan de rechterzijde van de woning. De woonkamer is erg ruim en licht te noemen vanwege vele grote raampartijen. Tevens is de woonkamer makkelijk op te splitsen in een zitgedeelte en een extra eetgedeelte.

Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee voorzien zijn van vaste kast en de badkamer. De badkamer is tevens bereikbaar via de achterhal van de woning. De badkamer is uitgevoerd met vaste wastafel, douche en aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur.

Via buitenom is de bijkeuken, de bergingen en de aangebouwde voormalige veestal bereikbaar.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping (via vaste trap bereikbaar) bevinden zich de overloop en twee slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van een raam voor de benodigde natuurlijk lichtinval.

Bijgebouw
Via de overkapping zijn de bergingen en het bijgebouw bereikbaar.
Het bijgebouw betreft een voormalige veestal welke gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden.

De stal is gebouwd omstreeks 1967, opgetrokken uit steen en met asbesthoudende golfplaten gedekt. De stal is voorzien van stalen spanten, dragende tussenmuur en is gedeeltelijk onderkelderd.
Groot ca. 32,5 x 8,8 = 275 m²

Bijzonderheden
– De woning is aangesloten op water, elektra en aardgas.
– De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton.
– De cv-combiketel is geplaatst omstreeks 2005, gelijk de gasboiler ten behoeve van warmwater.

Locatie
Deze vrijstaande woning is legen aan Eeuwselseweg 6 te Liessel.
U woont hier landelijk, maar zeker niet afgelegen.

Het centrum van Liessel bevindt zich op geringe afstand en is voorzien van verschillende voorzieningen.

Kenmerken
Aanmeldingsreden k.k.
Adres Eeuwselseweg 6
Postcode 5757 PM
Plaats Liessel
Land Nederland
Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Agrarisch bedrijf
Bedrijfstype Overige
Diersoort Overig
Ontsluiting via openbare verharde weg
Bouwjaar 1967
Oppervlakte en inhoud
Bedrijfswoning 528 m³
Totale oppervlakte 2.570 m²