Leende – Hoogeindseweg 2

Deze vrijstaande woning is gelegen op een prachtige locatie in het buitengebied van Leende. Door de ligging nabij natuurgebied Leenderbos is het een ideaal object voor de natuur- en/of paardenliefhebber. De indeling van de woning is als volgt. U betreedt de woning via de entree/hal. Achtereenvolgens vindt u de L-vormige woonkamer, een serre, royale leefkeuken met tuindeuren die een directe toegang geven tot het terras, kelder, een portaal met het toilet en wasruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer. Het perceel heeft een oppervlakte van 9.365 m². Er bevinden zich diverse bijgebouwen op het perceel ten behoeve van de voormalige bedrijfsvoering. Een garage/berging (120 m²), voormalige rundveestal (330 m²), voormalige kippenstal (480 m²), loods (1.120 m²) en veldschuur (96 m²). Aan de voorzijde en naast de woning vindt u een tuin aangelegd met een gazon en diverse beplantingen. Op deze locatie is het optimaal genieten van het Brabantse Landschap en de woning met bijgebouwen bieden u diverse mogelijkheden!

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1960. In 2000 is de woning verbouwd en uitgebreid. Het woonhuis is opgetrokken uit baksteen (spouw). Het met pannen gedekte dak is vernieuwd in 2000 en voorzien van isolatieplaten. De begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel (merk Nefit); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De keuken, achterhal en de badkamer op de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer en de keuken.

De L-vormige woonkamer is voorzien van een gezellige schouw met open haard. De afwerking bestaat uit een eikenhouten vloer, pleisterwerk wanden en een balken plafond.

De praktische kelderruimte (droog) heeft een oppervlakte van ca. 6 m². Hier bevindt zich de meterkast en de gasmeter.

De royale leefkeuken is ingericht in een fraaie hoekopstelling met werkeiland uitgerust met diverse inbouwapparatuur. We noemen hier; de inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, magnetron en vaatwasser. Verder is de keuken voorzien van een tegelvloer, pleisterwerk wanden en pleisterwerk plafond. Het terras is direct naast de keuken gelegen en bereikt u via tuindeuren.

Vanuit de keuken bereikt u een portaal voorzien van een tegelvloer en pleisterwerk wanden. In dit portaal bevindt zich de opstelling van de cv-combiketel. Tevens bevindt zich hier de toiletruimte en een wasruimte ingericht met douche en wastafel. In de wasruimte bevinden zich ook de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en de droger.

De serre zorgt behalve voor veel extra ruimte ook voor veel natuurlijke lichtinval. De serre is voorzien van een tegelvloer.

Eerste verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, die u kunt bereiken via de overloop. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, pleisterwerk wanden en pleisterwerk plafond. 3 slaapkamer zijn voorzien van een vaste kast.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping kunt u bereiken via een vlizotrap en doet dienst als opslagruimte.

Tuin
Aan de voorzijde en naast de woning vindt u een tuin aangelegd met een gazon en diverse beplantingen. De keuken biedt een directe toegang tot het terras waar het heerlijk vertoeven is in de zomermaanden.

Garage/berging
Opgetrokken uit betonplaten. Asbesthoudend golfplatendak. Houten spanten. Betonvloer. Smeerput.
Garage/berging: 15,00 x 8,00 = 120 m²

Veldschuur
Opgetrokken uit kalkzandsteen. Achterwand van asbesthoudende platen. Asbesthoudend golfplatendak. Stalen spanten.
Veldschuur: 12,00 x 8,00 = 96 m²

Voormalige rundveestal
Bouwjaar 1960. Opgetrokken uit kalkzandsteen. Asbesthoudend golfplatendak. Houten spanten. Gedeeltelijk onderkelderd. In gebruik ten behoeve van opslag.
Voormalige rundveestal: 22,00 x 15,00 = 330 m²

Voormalige kippenstal
Opgetrokken uit gasbetonsteen. Asbesthoudend golfplatendak. Tempex dakisolatie. Stalen spanten. Betonvloer en betontegelvloer.
Voormalige kippenstal: 40,00 x 12,00 = 480 m²

Loods
Gebouwd in 1997. Opgetrokken uit Prefab betonelementen (75 cm) waarboven damwandprofielplaten. Asbestvrij golfplatendak. Stalen spanten. Betontegelvloer (dikte 9 cm). De loods is een halve meter verdiept gelegen. Muurplaathoogte 3 m1. Nokhoogte 5,66 m1. Aan de voor- en achterzijde voorzien van een overheaddeur.
Loods: 70,00 x 16,00 = 1.120 m²

Diversen
– erfverharding door middel van klinkers;
– er is een betonvloer van een voormalige pluimveestal op het erf gelegen met daaronder gedeeltelijk een kelderruimte welke is gevuld met bouwpuin.

Locatie
De woning is gesitueerd op een landelijke locatie buiten de
bebouwde kom. Op zeer korte afstand is een prachtig natuurgebied gelegen. Op deze locatie is het optimaal genieten van het Brabantse Landschap. Zowel Leende als Heeze kent een gezellig centrum met alle benodigde voorzieningen.

Kenmerken
Aanmeldingsreden k.k.
Adres Hoogeindseweg 2
Postcode 5595 GM
Plaats Leende
Land Nederland
Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type Agrarisch bedrijf
Bedrijfstype Overige
Bouwjaar 1963
Oppervlakte en inhoud
Bedrijfswoning 150 m²
Totale oppervlakte 9.365 m²