Advies bij bedrijfsverplaatsing

Van den Berk & Kerkhof

Als het om een woning gaat, om grond of om zakelijk onroerend goed, dan wil je volledig kunnen vertrouwen op het advies dat je krijgt. Je wilt iemand naast je hebben staan van wie je op aan kunt. Die je altijd kunt bereiken. Die met je meedenkt. Vooruitdenkt. Die kansen ziet die jij misschien niet zag. Die partner willen wij voor je zijn!

Overal thuis!

We bestaan al meer dan vijfenvijftig jaar, zijn gegroeid naar een kantoor met twee vestigingen in Aarle-Rixtel en Best, met meer dan twintig collega’s, van jong tot ervaren, maar zijn in al die tijd eigenlijk niks veranderd: we staan nog net zo dicht bij onze klanten als destijds. We willen nog steeds iets toevoegen, als professionals: kennis en advies. We willen oprecht iets voor je betekenen en vol energie meegaan in jouw ambities, plannen of dromen.

Voor de particulier en (agrarisch) ondernemer

Ons team bestaat uit specialisten die ieder hun eigen expertise hebben: agrarisch, zakelijk of particulier. Wij zijn een kantoor dat veel ervaring in huis heeft en een groot netwerk heeft opgebouwd, waar we dankbaar gebruik van maken. Je hebt dus altijd met iemand van doen die volledige kennis van zaken heeft, ongeacht je wens of vraag, en die je van a tot z bijstaat. Wil je kopen of verkopen? Huren of verhuren? Wil je een plan ontwikkelen? Of heb je als (agrarisch) ondernemer een taxatierapport of advies nodig, bijvoorbeeld op het gebied van grondzaken, schaderecht of ruimtelijke ontwikkeling? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Contact

Vragen? Bel of mail gerust. Onze makelaars vind je met hun 06-nummer op deze site.