Woning/Nieuwbouwmakelaar

Fulltime (32-40 uur), Standplaats Aarle-Rixtel/Best

Ben jij de makelaar met passie voor nieuwbouw én bestaande woningen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken.

Dit ga je doen?

Als woningmakelaar weet je jouw netwerk goed te benutten. Het vak van makelaar zit je in het bloed, je bent dan ook dagelijks aankoop- en verkooptrajecten aan het verzorgen. Samen met ons enthousiaste team Wonen haal je iedere dag het beste uit jezelf. Bij ons kantoor ben je op een plek waar je jezelf verder kan ontwikkelen en de ruimte krijgt om initiatief te nemen!

Als nieuwbouwmakelaar ben jij de spil tussen de ontwikkelaar en toekomstige kopers. Jij weet potentiële kopers enthousiast te maken voor onze projecten. Je houdt de ontwikkelingen op de nieuwbouwmarkt nauwlettend in de gaten en voor het interpreteren van een technische tekening draai jij je hand niet om.

Hoe je nog meer het verschil maakt? Door veel persoonlijke contacten op te bouwen, bijvoorbeeld met financiers. Hoe mooi is het als zij klanten naar ons doorverwijzen? Mooier nog: niet naar ons, maar naar jou persoonlijk. Dan heb je het goed gedaan en een stevige basis gelegd. Je krijgt alle vrijheid om je eigen ‘winkel’ en contacten op te bouwen. Je werkt zelfstandig en bent baas van je eigen agenda. Maar kunt daarbij wel leunen op de commerciële binnendienst en een hecht en gezellig team van 20 collega’s, variërend in leeftijd en ervaring.

Wat bieden wij jou?

  • Een goed basissalaris afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
  • Flexibele werktijden
  • 27 vakantiedagen
  • Goede kilometervergoeding
  • Laptop en telefoon van kantoor

Wat verwachten we van jou?

Jij weet mensen – kopers én verkopers – bevlogen en enthousiast te overtuigen. Ook vind je het gaaf om successen te boeken en jezelf daarin uit te dagen. Je krijgt bij ons veel flexibiliteit, maar die vragen we ook van jou. ’s Avonds of in het weekend een bezichtiging? Geen punt voor jou. Verder neem je mee:

  • Een RM,- of KRMT-titel.
  • De certificeringen om te mogen taxeren (pré).
  • Minimaal enkele jaren relevante werkervaring.
  • Je bent goed in Engels.

Over ons

Van den Berk & Kerkhof bekleedt als makelaar, taxateur en adviseur een toppositie in Zuid-Nederland. Wat ons zo sterk maakt?

Ons team bestaat uit specialisten met ieder een eigen expertise: agrarisch, zakelijk of particulier. Mede hierdoor voelen wij ons “Overal thuis”. We hebben echt iets aan elkaar; we wisselen ervaringen uit en leggen verbanden tussen dossiers. Dat doen we in een open en informele sfeer.

Op onze kantoren, gevestigd in Aarle-Rixtel en Best, werken zo’n 20 medewerkers, variërend in leeftijd en ervaring. We zijn een kantoor waar we je continu prikkelen om iets toe te blijven voegen, aan jezelf en aan ons werkveld. Maar ook: de plek waar het ‘gewoon’ gezellig is. Waar we als collega’s oog hebben voor elkaar én waar tijd wordt genomen om het hechte team te blijven dat we zijn. Op de werkvloer maar ook daarbuiten. Bijv. door onze traditionele personeelsuitjes; de zomerbbq, het borrelweekend, Sintbezoek en het kerstdiner.

Word jij onze nieuwe collega?

Kun jij wat toevoegen aan ons kantoor en sta je te popelen om deel uit te maken van ons hechte team? Neem vooral contact op. Graag zelfs, we zijn heel benieuwd naar jou!  Stuur je motivatie en cv voor 27 mei a.s. naar Petra van Beek; p.vanbeek@berkkerkhof.nl.