Best – Wetstok 24

Heeft u twee linkerhanden en geen zin om te klussen? Ook al een tijd op zoek naar een woning waar u zo in kunt en werkelijk niks aan hoeft te doen? Stop dan met zoeken, want misschien is deze woning wel iets voor jou!

Deze in 2018 opgeleverde nul op de meter woning is gelegen aan een rustige woonstraat in de gloednieuwe woonwijk “Dijkstraten”. Centraal gelegen bij het centrum van Best, het NS-station en de uitvalswegen.

Via de ruime entree/hal betreedt u de woning. In deze hal treft u tevens de meterkast, de separate toiletruimte, de garderobe en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruime en lichte woonkamer betreedt u vanuit de hal en is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit hier heeft u een fraai uitzicht over de achtertuin. Via een tuindeur is de tuin tevens te bereiken. Vanwege de grote raampartijen aan de achterzijde is er voldoende natuurlijke lichtinval aanwezig en daardoor is de woonkamer ook erg licht te noemen. In de woonkamer treft u tevens nog een praktische trapkast aan.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken in hoekopstelling met een RVS spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit onder andere een brede inductie kookplaat, een RVS afzuigkap, combi oven/magnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft via het grote raam uitzicht over de straat.

Via een betonnen vaste trap is de eerste verdieping te bereiken en hier treft u drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer aan. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en de ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde.

De complete badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, een toilet en een wastafel. Een elektrische designradiator zorgt voor de benodigde warmte naast de vloerverwarming.

Via een vaste trap is de open/grote tweede verdieping te bereiken en hier heeft u de beschikking over een open zolderruimte. Tevens treft u een aparte installatie-ruimte aan. Hier bevinden zich de omvormer voor de zonnepanelen, de WTW-unit en de opstelling van de warmtepomp. Via een dakraam verkrijgt u natuurlijke lichtinval. Als laatste benoemen we de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur op deze verdieping.

Achter de woning bevindt zich de achtertuin welke is ingericht met een terras, een gazon en diverse borders met vaste beplantingen. Aan de achtergevel bevindt zich een vorstvrije buitenkruin. Als laatste benoemen we de vrijstaande berging. Deze is opgetrokken uit hout en is ideaal geschikt voor de opslag van uw tuingereedschap.

Bijzonderheden
– De overdracht zal plaatsvinden in februari 2024.
– De verwarming geschiedt door middel van vloerverwarming.
– De installaties zijn onderhouden en gecontroleerd in maart 2023.
– De begane grondvloer en verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton.
– De woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk.
– De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van trippel beglazing.
– Het betreft een nieuwe woning in de nieuwbouwwijk “Dijkstraten”.
– De woning staat als het ware kant-en-klaar op u te wachten.
– Op het dak zijn 22 zonnepanelen aanwezig. Samen met de warmtepomp is deze woning nul-op de meter.

Locatie
De woning is gelegen aan een rustige straat in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk ”Dijkstraten” op loopafstand van de winkels in het centrum van Best en een basisschool. Tevens op korte afstand gelegen van diverse sportfaciliteiten, voortgezet onderwijs, het NS-station, en diverse uitvalswegen.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Wetstok 24
Postcode
5684 KM
Plaats
Best
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2018

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
119 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
111 m2
Inhoud
430 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
111 m2
Inhoud
430 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Positie
Zuidwest

Garage

Soorten
Geen garage
Positie
Zuidwest

Kaart

Street View

Zoekservice