Zeeland – Achter-Oventje 2a

Een ruime vrijstaande nieuwbouwwoning op een royaal perceel in het buitengebied van het dorp Zeeland!

Het woonhuis is gebouwd omstreeks 2012 en is opgetrokken uit baksteen. Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton. Het huis beschikt over vloerverwarming over de gehele begane grondvloer en eerste verdieping en centrale verwarming die is aangesloten op een cv-combiketel (bouwjaar omstreeks 2012, merk ATAG); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.

Indeling

Begane grond:
U betreedt het huis via dubbele openslaande deuren naar de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer. In de hal bevindt zich tevens de toiletruimte en meterkast. De hal is voorzien van een tegelvloer en is afgewerkt met stucwerkwanden en -plafond. Een trap naar de verdieping met vide dient nog gerealiseerd te worden.

De toiletruimte is halfhoog betegeld met grote moderne tegels. Aansluitingen voor sanitair zijn aanwezig.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer is geheel naar eigen wens en smaak in te richten. De ruimte is al voorzien van een open haard met schouw en glas-in-lood ramen.

De open keuken is voorzien van een tegelvloer en aansluitingen voor elektra en water. U heeft de mogelijkheid om een keukeneiland te plaatsen met de bestaande aansluitingen. Via openslaande tuindeuren heeft u toegang tot de achtertuin.

De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en wateraansluitingen. Deze ruimte is eveneens naar eigen wens in te richten.

Via de bijkeuken heeft u toegang tot de doucheruimte met toiletruimte op de begane grond. Deze ruimte is geheel betegeld. Sanitaire voorzieningen dienen nog geplaatst te worden.

Via de doucheruimte heeft u ook toegang tot een slaapkamer. U kunt deze ruimte ook gemakkelijk in gebruik nemen als speelkamer of kantoor.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is bereikbaar via losse trap (een vaste trap dient nog geplaatst te worden). Op de eerste verdieping bevinden zich vier royale slaapkamers en een ruime badkamer, die u kunt bereiken via de overloop.

De vier ruime slaapkamers zijn allen voorzien van een dakkapel. De ruimtes dienen (naar eigen smaak) afgewerkt te worden.

De badkamer op de verdieping is nagenoeg geheel betegeld en is voorzien van een dakkapel over de lengte van de ruimte en een inloopdouche. In de inloopdouche is een zitplateau gecreëerd. Voorzieningen voor een vrijstaand ligbad en dubbele wastafel zijn aanwezig.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Daar treft u de standplaats van de cv-ketel aan.

Tuin
De tuin is rondom de woning gelegen. Via een eigen oprit heeft u toegang tot de woning. De tuin is nagenoeg geheel beplant met gazon. Diverse borders en beplantingen zijn aanwezig.

Woonunit
Achter op het perceel is een woonunit geplaatst. De unit is ingericht met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Optioneel is deze unit aan te kopen.

Ligging
De woning is gelegen in het buitengebied van het dorp Zeeland in de gemeente Landerd.

Bijzonderheden
ruim perceel
naar eigen wens af te bouwen
de woonunit is optioneel aan te kopen

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Achter-Oventje 2a
Postcode
5411 NN
Plaats
Zeeland
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
2012

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
255 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
42 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
1.336 m2
Inhoud
1.097 m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Perceel oppervlakte
1.336 m2
Inhoud
1.097 m3

Buitenruimte

Liggingen
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuintypen
Tuin rondom

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice