Sint-Oedenrode – Eerschotsestraat 46

Deze woonboerderij met achterhuis is gelegen op een unieke locatie. U heeft hier een prachtig uitzicht op de Knoptoren. Het geheel is gesitueerd op een perceel van ca. 1.026 m². Hier woont u zowel dicht bij de huidige dorpskern van Sint-Oedenrode als bij de aansluiting op de autoweg naar Eindhoven (15 minuten per auto), Nijmegen en Den Bosch.

De woning verkeert in een matige staat van onderhoud en is eenvoudig ingericht. Op de begane grond heeft u o.a. de beschikking over een keuken, woonkamer, bijkeuken, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, opkamer met daaronder een kelder en een serre. Op de eerste verdieping treft u de de zolder.
Aan de woonboerderij treft u een groot achterhuis dat thans in gebruik is als opslagruimte.

Een dergelijk object op zo’n unieke locatie komt slechts zelden op de markt.

Omschrijving object

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1875 en is opgetrokken uit baksteen. Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton en de eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het huis beschikt over centrale verwarming met radiatoren die zijn aangesloten op een cv-combiketel; de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De woning is voorzien van enkele beglazing in houten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

U betreedt het huis aan de voorzijde via de entree/hal, die toegang biedt tot de woonkamer en een slaapkamer. In de hal bevindt zich tevens de meterkast.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is voorzien van twee vaste kasten en een vaste wastafel. De slaapkamer is afgewerkt met tapijttegels en behangen wanden.

De ruime woonkamer is voorzien van authentieke details zoals de houten balken en open haard. Dit geeft de ruimte een maximale sfeerbeleving. Verder is de woonkamer afgewerkt met een plankenvloer en behangen wanden. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tweede slaapkamer en de keuken.

De slaapkamer is voorzien van twee vaste kasten en een vaste wastafel. De slaapkamer is afgewerkt met een houten vloer en behangen wanden.

Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de woonkeuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met losse apparatuur. Diverse vaste kasten zorgen voor bergruimte. De keuken is afgewerkt met een novilonvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. Vanuit de keuken heeft u toegang tot zowel de serre, opkamer, kelder en bijkeuken.

De derde slaap-/opkamer is voorzien van een vaste kast en een vaste wastafel. De slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een kunststof schroten plafond.

De aangebouwde lichte serre is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De serre is zowel vanuit de keuken als vanuit buiten bereikbaar en is afgewerkt met een houten vloer en een houten schroten plafond.
Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht over de achtertuin.

Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de bijkeuken/achter-entree. De ruimte is voorzien van een vaste kast en de aansluiting ten behoeve van wasapparatuur. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot het toilet en de badkamer. De bijkeuken is afgewerkt met een kunststof schroten plafond.

De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en fonteintje.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douche.

Eerste verdieping:

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap vanuit de keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime bergzolder.

Achterhuis
Het achterhuis kent eenzelfde bouwaard als het woonhuis. Het betreft een voormalige stal voorzien van hooizolder met houten balklaag. Het betreft een grote open ruimte in gebruik ten behoeve van opslag en is vanuit het huis en buiten bereikbaar.

Achterterrein
Het betreft een perceel met een oppervlakte van ca. 1.026 m². Het perceel biedt volop mogelijkheden voor een fraaie tuin welke u naar eigen inzicht kunt inrichten. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht op de knoptoren.

Overige gegevens

Ligging
De woning is gesitueerd op een fraaie locatie nabij het historische centrum van Sint-Oedenrode. Op deze locatie kunt u volop genieten van rust en ruimte die het perceel u te bieden heeft. U woont hier super centraal in in het centrum van Sint-Oedenrode welke een hoog voorzieningenaanbod kent. De aansluiting op de A50 is op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden
– aanvaarding in overleg;
– het betreft een unieke locatie;
– het object betreft een gemeentelijk monument;
– het object wordt geleverd in de staat waarin het zich bevindt “wat je ziet is wat je koopt”;
– recent heeft een bodemonderzoek plaatsgevonden, de aanwezige verontreiniging is volgens de wettelijke norm gesaneerd. Rapporten hieromtrent zijn bij de desbetreffende makelaar op te vragen;
– bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Eerschotsestraat 46
Postcode
5491 AD
Plaats
Sint-Oedenrode
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1875

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
125 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
235 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
1.026 m2
Inhoud
1.660 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Rookkanaal
Perceel oppervlakte
1.026 m2
Inhoud
1.660 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, In centrum
Tuintypen
Tuin rondom

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice