Sint Hubert – Wanroijseweg 64en 64A

Het betreft een agrarisch bestemd object welke voorheen altijd in gebruik is geweest als rundveebedrijf. De functieaanduiding is specifieke vorm van agrarisch – intensieve veehouderij – geiten of schapenhouderij. Het bedrijf is daarnaast ook uitermate geschikt als paardenhouderij.

Bijzonder aan dit object is dat de woonboerderij bestaat uit twee wooneenheden, huisnummer 64 en 64a. Op dit moment heeft huisnummer 64a geen eigen achterom. Het object heeft door hoge bomen een beschutte ligging. De tuin is voorzien van gazon en vaste beplantingen. Kortom, netjes onderhouden!

De woonboerderij is gebouwd in 1928 en opgetrokken uit steen (spouw) met een pannendak. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton, de eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. De begane grond in voorzien van dubbel glas in hardhouten kozijnen, de eerste verdieping beschikt over enkel glas. Verwarming door middel van een cv-combiketel. De warmwatervoorziening geschiedt via een elektrische boiler. Er is zowel spouw- als dakisolatie toegepast.

Wanroijseweg 64 treedt u binnen via de voorzijde of achterzijde van het pand. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond. De nette keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Tevens is er een praktische wasruimte aanwezig met een vaste wastafel en wasmachineaansluiting. Dit is overigens ook de meest voor de hand liggende achteringang. De enorme woonkamer van ca. 81 m2 met prachtige, authentieke schouw biedt ruimte voor meerdere zitjes. Vanuit de woonkamer bereikt u de hal welke toegang geeft tot twee slaapkamers en een badkamer.
De eerste verdieping beschikt over 4 slaapkamers waarvan twee met vaste wastafel, een toilet en de cv-ruimte. De knieschotten geven u extra bergruimte.

Het betreffen grote ruimtes welke op diverse manieren ingedeeld kunnen worden. Kortom, er is veel mogelijk!

Wanroijseweg 64a is te bereiken vanuit de voordeur aan de straatzijde. Vanuit de hal zijn de woonkamer en slaapkamer bereikbaar. Beide zijn voorzien van een laminaatvloer. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals gaskookplaat, afzuigkap en oven. Hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting.
De badkamer is voorzien van een toilet, vaste wastafel en douche-bad combinatie.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kelder, voorraadkast en trapopgang naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers waarvan één met wastafel.

Schuur met aangebouwde garage
Het gebouw is opgetrokken uit steen (halfsteens) en heeft een betonvloer. Het dak is met pannen bedekt. De dragende constructie bestaat uit houten spanten. De schuur is niet geïsoleerd en voorzien van twee roldeuren. Het geheel heeft een oppervlakte van ca. 140 m².

Rundveestal met aangebouwde paardenstal

De rundveestal is opgetrokken uit gasbeton en heeft een betonvloer. Het dak is bedekt met asbesthoudende golfplaten en is met Tempex geïsoleerd. De dragende constructie bestaat uit houten spanten. De rundveestal is voorzien van een schuifdeur. De indeling bestaat uit acht hokken voor ieder vijf vleeskalveren met een ijzerwerk hokinrichting en opslagruimte.

De aangebouwde paardenstal is opgetrokken uit steen (spouw) en heeft een betonvloer. Het dak is bedekt met pannen. De dragende constructie bestaat uit stalen spanten. De aangebouwde paardenstal is niet geïsoleerd. De indeling bestaat uit elf gemetselde paardenboxen. Tevens is er een houten zolder aanwezig.

Het geheel is onderkelderd en heeft een oppervlakte van ca. 464 m².

Diversen
– erfverharding met klinkers;
– sleufsilo met een oppervlakte van ca. 9,00 x 14,00 = 126 m2.

Nutsvoorzieningen
Het object is aangesloten op de voorzieningen aardgas, water, elektra en (druk)riolering.

Onderhoudstoestand
Het object verkeert, daarbij het bouwjaar in ogenschouw nemende, in een redelijke staat van onderhoud.

De overige landbouwgrond heeft een oppervlakte van ca. 1.47.30 ha. Het betreft een gunstige kavelvorm op kwalitatief goede zandgrond. Het teeltplan van de afgelopen jaren is grasland.

Locatie
Het object is gelegen aan de provinciale weg N602 tussen Sint Hubert en Wanroij. Zowel Sint Hubert als Wanroij zijn dan ook binnen 5 autominuten te bereiken. De belendingen betreffen landbouwgronden, enkele agrarische bedrijven en burgerwoningen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 850.000,- k.k.
Adres
Wanroijseweg 64en 64A
Postcode
5454 NE
Plaats
Sint Hubert
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1928

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
486 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
7 m2
Oppervlakte externe bergruimte
602 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
8 m2
Perceel oppervlakte
20.055 m2
Inhoud
1.877 m3

Indeling

Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
10
Voorzieningen
Dakraam, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
20.055 m2
Inhoud
1.877 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuintypen
Tuin rondom

Garage

Soorten
Vrijstaand steen

Kaart

Street View

Zoekservice