Oirschot – Galgenbos 2

De woning is gesitueerd in het buitengebied van Oirschot. Een prima locatie met alle voorzieningen op korte afstand. De nabijgelegen gemeenten Oirschot en Oisterwijk kennen een gezellig centrum met talrijke restaurants, (eet)cafés en veel gezellige terrasjes. Uitvalswegen en de Natuurgebieden “Kampina”, “De Baest”, “De Mortelen”, “De Oisterwijkse Vennen” en Landgoed “‘s-Heerenvijvers” zijn op korte afstand gelegen.

U betreedt de woning aan de voorzijde via de entree/hal. Op de begane grond treft u de luxe keuken met ruime eetkamer, de riante woonkamer, de werkkamer en de achterhal met toiletruimte en separate ruimte met wastafel aan.

Via een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Hier treft u vier ruime slaapkamers en de compleet ingerichte badkamer aan. De badkamer is ingericht met een ligbad, een inloopdouche, een solarium, een toilet en een dubbele wastafel in meubel.

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevinden zich twee (slaap)kamers. De eerste slaapkamer beschikt over een praktische bergkast. De tweede kamer wordt momenteel gebruikt als extra kamer, maar kan prima worden ingericht als slaap-/hobbykamer.

Op het perceel treft u verder een dubbele garage, schuur met open front en een berging met open front.

Rondom de woning treft u de fraai aangelegde tuin. De tuin is ingericht met diverse borders met vaste beplantingen
en volwassen bomen. Middels een automatische poort (bedienbaar middels afstandsbediening, intercom en
vanuit kantoor) heeft u toegang tot het perceel.

Woonhuis
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1989 en geheel gerenoveerd in 2013. De woning is opgetrokken uit baksteen
(spouw). Het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer en de eerste verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton. De tweede verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout. Het huis beschikt over centrale via een cv-combiketel (bouwjaar 2018); de warmwatervoorziening geschiedt eveneens via deze cv-combiketel. De begane grondvloer is volledig voorzien van vloerverwarming. De woning is voorzien van dubbele beglazing in hardhouten kozijnen. Dak- en muurisolatie zijn toegepast. De erker en de uitbouw zijn in 2007 gerealiseerd.

Begane grond

U betreedt het huis via de entree/hal, die toegang biedt tot de keuken met eetkamer. In de hal bevindt zich tevens de
garderobe, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is afgewerkt met tegelvloer, pleisterwerk
wanden en een pleisterwerk plafond.

De keuken met eetkamer staan in directe verbinding met elkaar. De keuken heeft van een complete inrichting in U-opstelling en is van alle gemakken voorzien. De inbouwapparatuur bestaat uit een inductiekookplaat met een wokbrander op gas, een afzuigkap ingebouwd in het plafond, een combi-magnetron-oven, een combi-stoomoven, een
vaatwasser, een koelkast, een quooker en een ingebouwd koffiezetapparaat. De ruimte beschikt over veel natuurlijk
lichtinval, vanwege het raam en de schuifpui. Via de schuifpui heeft u toegang tot de tuin. Tevens biedt de keuken u toegang tot de woonkamer, de werkkamer en de achterhal. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

De woonkamer biedt ruimte voor een zitgedeelte en een eetgedeelte. De woonkamer is erg licht te noemen, vanwege de erker en de vele en grote raampartijen. Via tuindeuren heeft u toegang tot het terras. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

De werkkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning. Deze kamer is momenteel in gebruik als kantoorruimte, maar kan ook prima functioneren als slaap- of speelkamer. De kamer beschikt over een vaste kastruimte met
ansluitingen ten behoeve van was- en droogapparatuur. De afwerking van de werkkamer bestaat uit een tegelvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

In de achterhal, tevens achteringang van de woning, bevinden zich de toiletruimte en separate ruimte met wastafel. De
achterhal is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

De toiletruimte is ingericht met een hangend toilet en een fonteintje. De toiletruimte beschikt over natuurlijke ventilatie
middels een raampje. De afwerking bestaat uit een tegelvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

De separate ruimte beschikt over een wastafel in meubel. Deze ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

Eerste verdieping

Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer, die u kunt bereiken via de overloop. De vloer is belegd met een vinylvloer, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met pleisterwerk. Alle slaapkamers hebben nagenoeg hetzelfde afwerkingsniveau, namelijk een vinylvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde en twee slaapkamers
zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Twee slaapkamers beschikken over schuine kastwanden, één slaapkamer beschikt over een inloopkast en een wastafel en één slaapkamer beschikt over een inloopkast.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met een ligbad, een inloopdouche, een solarium, een toilet en een dubbele
wastafel in meubel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier bevinden zich twee (slaap)kamers, die u kunt bereiken via een de overloop. De vloer is belegd met laminaat, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met pleisterwerk.

De slaapkamer beschikt over een praktische bergkast. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

De twee kamer wordt momenteel gebruikt als extra kamer, maar kan prima worden ingericht als slaap-/hobbykamer. De afwerking bestaat uit een laminaatvloer, pleisterwerk wanden en een pleisterwerk plafond.

Dubbele garage
Op het perceel bevindt zich een dubbele garage, welke is gebouwd in 1989 en uitgebouwd in 2005. De muren zijn opgetrokken uit baksteen (spouw, geïsoleerd), het dak is met pannen gedekt. De begane grondvloer is uitgevoerd en beton en de verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout en via vaste trap bereikbaar. De garage is voorzien van een betonvloer met vloerverwarming. Tevens beschikt de garage over houten draaideuren en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. In de garage treft u een geheel betegelde toiletruimte, een bergruimte en een verdeelkast (2018)
met krachtstroom aan. De garage is aangesloten op de voorzieningen elektra en water. Vloer-, spouw- en dakisolatie zijn toegepast.

Schuur met open front
Tevens bevindt zich op het perceel een schuur met open front. De schuur is opgetrokken uit hout. Het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. De schuur is voorzien van stalen spanten en aluminium liggers. De vloer is afgewerkt met betonklinkers. De schuur is momenteel in gebruik als opslagruimte.

Berging met open front
Daarnaast bevindt zich op het perceel een berging met open front. De berging is opgetrokken door middel van een stalen frame met damwandprofielplaten. Het dak is met damwandprofielplaten gedekt. De berging is voorzien van een betonvloer en is momenteel in gebruik als opslagruimte.

Tuin
Rondom de woning is de fraai aangelegde tuin gelegen. De tuin biedt voldoende privacy, een oppervlakte van ca. 5.000 m² is omheind. De tuin is ingericht met diverse borders met vaste beplantingen en volwassen bomen. Er is een ondergrondse beregening met waterput aanwezig. Middels een automatische poort (bedienbaar middels afstandsbediening, intercom en vanuit kantoor) heeft u toegang tot het perceel.

Bijzonderheden
– aanvaarding van de woning is geheel in overleg;
– de woning is geheel gerenoveerd in 2013;
– de erker en de uitbouw zijn in 2007 gerealiseerd;
– de begane grondvloer is volledig voorzien van vloerverwarming;
– de badkamer is voorzien van vloerverwarming;
– op het perceel bevinden zich een dubbele garage, een schuur met open front en een berging
met open front;
– toegang tot het perceel middels een automatische toegangspoort;
– er is een ondergrondse beregening met waterput aanwezig;
– op het perceel bevinden zich 30 zonnepanelen à 300 kWh per paneel. De toale capaciteit is
9.000 kWh per jaar;
– het object is eventueel met meer grond te koop tot een maximum van 1.23.30 ha;
– bezichtigingen uitsluitend op afspraak met de verkopend makelaar.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Galgenbos 2
Postcode
5688 HJ
Plaats
Oirschot
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1989

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
190 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Oppervlakte externe bergruimte
35 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
7 m2
Perceel oppervlakte
5.185 m2
Inhoud
658 m3

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
7
Voorzieningen
Schuifpui, Dakraam, Zonnepanelen
Perceel oppervlakte
5.185 m2
Inhoud
658 m3

Buitenruimte

Liggingen
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuintypen
Tuin rondom

Garage

Soorten
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Elektra, Water, Vliering

Kaart

Street View