Lieshout – Aarleseweg 1a

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

LET OP: DE VERKOOPVOORWAARDEN ZIJN GEWIJZIGD
DIT BETREFT ENKELE DATA EN KOSTEN

Kijkdag 1: 27 oktober 2021 van 14.00 – 16.30 uur, u hoef geen tijdstip te reserveren
Kijkdag 2: 5 november 2021 van 09.30 – 11.30 uur, u hoeft geen tijdstip te reserveren

Uiterst moment van inschrijving: 15 november 2021 om 12.00 uur

Bent u op zoek naar een woning met diverse mogelijkheden? Wilt u een woning, wat u helemaal naar uw eigen zin kunt opknappen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Deze vrijstaande semi-bungalow met twee bijgebouwen, berging, kapschuur met houtopslag, schuilschuren voor vee/herten, voormalige paardenstallen, vijverpartij, ruime tuin en een perceel landbouwgrond, biedt u de kans om hier uw eigen creativiteit op los te laten.

De woning is gebouwd in 1960 en is opgetrokken uit steen met een pannen gedekt dak. In 1984 is er een nieuwe buitenmuur geplaatst. De begane grondvloer is uitgevoerd in beton, de eerste verdiepingsvloer in hout. Compleet met dubbele beglazing in houten kozijnen (2004). Ook is in 2004 een nieuwe dak geplaatst en geïsoleerd.

Het huis is ingedeeld met een woonkeuken, woonkamer, drie slaapkamers, badkamer en-suite en aparte toiletruimte.
Totale woonoppervlakte ca. 103 m²

De garage is gebouwd met prefab betonnenstaanders met betonnen tussendelen. Het dak is met bitumen gedekt. Niet geïsoleerd. Het betreft een grote open ruimte met daarachter een vrijstaande berging.
De garage heeft een oppervlakte van ca. 88 m².

Het gebouw waar zich het leslokaal in bevindt is gebouwd in steen en is met bitumen gedekt. Het gebouw is gedeeltelijk geïsoleerd en niet onderkelderd.
In het gebouw bevinden zich een aparte entree, toiletruimte, keuken met cv-ketel, leslokaal en een kantoorruimte.
Totale oppervlakte ca. 79 m²

De schuur met paardenstaal is gedeeltelijk gebouwd in steen en met asbesthoudende golfplaten gedekt. De schuur bestaat uit vier paardenstallen, werkplaats en overstek.
Totale oppervlakte ca. 92 m²

De kapschuur is opgetrokken uit hout en beschikt over twee bergingen met allebei betontegel vloeren.

Een gedeelte van de landbouwgrond is in (oneigenlijk) gebruik bij de bewoners van Aarleseweg 3.
Het betreft een oppervlakte van ca. 70 m². Het is bij de bewoners van Aarleseweg 3 bekend dat zij de grond (oneigenlijk) in gebruik hebben. Bij verkoop accepteert de koper deze situatie.

De verkoop geschiedt bij inschrijving. De verkoopvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn opgenomen in de brochure die u kunt downloaden of u kunt deze opvragen bij ons kantoor.

15 november 2021 om 12.00 uur; laatst mogelijke tijdstip voor het indienen van het inschrijvingsformulier. Het inschrijfformulier vergezeld van een kopie van een geldig legitimatiebewijs dient dan aanwezig te zijn op het kantoor van Van den Berk & Kerkhof, Dorpstraat 8a, 5735 ED Aarle-Rixtel.

Het beoogde moment van juridische levering zal plaats vinden op uiterlijk 29 november 2021 ten kantore van Van Thiel & van Rooij Notariaat te Beek en Donk. Indien u een ander moment wenst dan dient u dit aan te geven op het inschrijfformulier.

Indien u een of meerdere voorbehouden wenst te maken bij uw inschrijving dient u deze op te nemen op het inschrijfformulier. Bij het maken van een voorbehoud moet u ook duidelijk aangeven welk voorbehoud en welk termijn het voorbehoud heeft. Bijvoorbeeld een voorbehoud dat u uw woning heeft verkocht voor een bepaald moment.

Elke potentiële koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die potentieel kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de transactie zijn voor rekening en risico van die potentiële kopers. De brochure c.q. samenvatting is opgesteld om potentiële kopers te informeren over de inschrijving. De samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie. Indien meer informatie gewenst zal zelf initiatief genomen moeten worden.

De locatie is gelegen in het buitengebied van Lieshout op korte afstand van het centrum. Gelegen in een bosrijke omgeving, waar u in alle rust kunt genieten van de omgeving.

Kenmerken

Status
Verkocht bij inschrijving
Aanmeldingsreden
Verkoop bij inschrijving
Adres
Aarleseweg 1a
Postcode
5737 RE
Plaats
Lieshout
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1960

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
103 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
5 m2
Oppervlakte externe bergruimte
329 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
9.850 m2
Inhoud
340 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
Rolluiken, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
9.850 m2
Inhoud
340 m3

Buitenruimte

Liggingen
Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuintypen
Tuin rondom

Garage

Soorten
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Elektra

Kaart

Street View

Zoekservice