Erp – Dieperskant 11

Wilt u graag exclusief en vrijstaand wonen in een landelijke omgeving? Dan is dit uw kans! Wij heten u graag van harte welkom op deze prachtige locatie. De idyllische oprijlaan brengt u naar een woonboerderij omgeven door een imposante tuin met vrij uitzicht over de omliggende weilanden. De woning is gelegen op een perceel van 13.000 m² en biedt daarmee veel mogelijkheden. Dé plek om te genieten van rust, natuur en privacy. Tevens een unieke kans om uw droomwoning te herbouwen op de bestaande fundering.

DE WONING:
Op dit mooie perceel bevindt zich een ruime kluswoning welke geheel gerenoveerd dient te worden of opnieuw op de bestaande fundering kan worden opgebouwd. U betreedt de woning in de hal aan de voorkant van de woonboerderij. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een slaapkamer met aangrenzende kamer, een separaat toilet, de trap naar boven en de woonkamer met authentieke schouw en houtkachel. Via de woonkamer kunt u doorlopen naar achterkant van de woning. Hier vindt u een separaat toilet en een ruime achterentree.

Links van de achterentree bevindt zich een gang met een tweede slaapkamer en de doorgang naar een grote (recreatie) ruimte, een berging en inpandige garage. Aan de rechterkant van de woning bevindt zich de keuken met kelderkast en de badkamer. De badkamer is ingericht met een douche en wastafelmeubel. Een vaste trap brengt u vervolgens naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich een grote overloop met bergruimte en twee slaapkamers.

BUITENRUIMTE:
De agrarische bedrijfsgebouwen op het terrein worden voor de oplevering van de woning gesloopt. Hierbij zal een verklaring van schone grond worden aangeleverd. Ook zal een beplantingsplan ten uitvoer worden gebracht door de
verkoper.

De open en onbebouwde ruimte achter de woning met zicht over de weilanden, met daar aansluitend natuurgebied “De
Roost”, geeft een prachtig vrij en weids uitzicht vanuit de achterzijde van de woning.

Op dit perceel is het mogelijk een bijgebouw van 150 m² te realiseren. Samen met de riante woning biedt dit volop
mogelijkheden voor een kantoor of beroep aan huis.

Aan de linker voorzijde van het perceel zal op korte termijn een bouwkavel beschikbaar komen van ca. 1.800 m² waarop een woning in landelijke stijl mag worden gerealiseerd. (deze bouwkavel is niet inbegrepen in deze koop en zal op latere termijn worden aangeboden)

LOCATIE:
Dit ruime perceel is gelegen in het buitengebied van Keldonk. In de directe omgeving bevinden zich met name agrarische bedrijven en weilanden. Het sportpark en centrum van Keldonk zijn op fietsafstand. De grote uitvalsweg N279 bereikt u binnen enkele minuten.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonboerderij met ca. 1,3 ha grond, waarvan ca. 5.000 m² met woonbestemming (overig agrarisch). Herbouwen op de bestaande fundering is mogelijk en toegestaan.
– Zeer vrij gelegen in het buitengebied van Erp en Keldonk, met een weids uitzicht over de weilanden en natuurgebied “De Roost”.
– Prachtige lange oprijlaan met bomen aan weerszijden.
– Mogelijkheid om een bijgebouw van 150 m² te realiseren.
– Aan de linker voorzijde van het perceel komt op termijn een bouwkavel beschikbaar van ca. 1.800 m². Hierop mag een woning in landelijke stijl worden gerealiseerd.
– Agrarische bebouwing en bijgebouwen worden voor de oplevering gesloopt. Het perceel wordt opgeleverd met een verklaring van schone grond en een kadastrale inmeting.
– Verkoper zal een beplantingsplan (zie bijlage) ten uitvoer brengen.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Dieperskant 11
Postcode
5469 PB
Plaats
Erp
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1875

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
140 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
40 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
0 m2
Perceel oppervlakte
13.000 m2
Inhoud
475 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
Rookkanaal
Perceel oppervlakte
13.000 m2
Inhoud
475 m3

Buitenruimte

Liggingen
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View

Zoekservice