Eindhoven – Jan van Riebeecklaan 78

De winkelruimte met bovenwoning is gelegen in de levendige woonwijk “Berckelbosch” met diverse voorzieningen in de nabijheid. Op de begane bevindt zich een winkelruimte en op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een praktische bovenwoning.

Aan de voorzijde van het pand betreedt u de winkelruimte. Deze ruimte is ingedeeld in twee grote open ruimtes met ieder een eigen ingang, Het is nu in gebruik als herenkapper (voor) en dameskapper (achter) een wat kleinere ruimte aan de achterzijde en twee keer een separate toiletruimte. De begane grond is voor meerdere doeleinden zeer geschikt, zo kunt u hier ook een horecagelegenheid, bijvoorbeeld een cafetaria starten.

Aan de zijkant van het pand bevindt zich de hal voor de kelder en de bovenwoning. Via een trap kunt u hier dus naar boven of beneden.

De kelder is momenteel in gebruik als opslag voor de winkelruimte. U heeft hier voldoende ruimte om uw diverse voorraden te bewaren.

De eerste verdieping betreedt u via een ruime overloop met daaraan grenzend een separate toiletruimte. De woonkamer is van alle gemakken voorzien en is makkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. De woonkamer is ook erg licht te noemen door de grote ramen aan de voorzijde. In de dichte, eenvoudige keuken kunt u alle gerechten klaar maken om daarna gezellig samen op te eten.

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken en via een overloop beschikt u over drie ruime slaapkamers. In alle slaapkamers zit een praktische vaste kast waar u uw kleding neer kunt leggen.

De eenvoudige badkamer is ingericht met een inloopdouche en een vaste wastafel in een badmeubel. Door middel van een raampje is er natuurlijke lichtinval aanwezig.

Bijzonderheden
– De ramen aan de zijkant worden nog vervangen op korte termijn.
– Eventueel te koop als belegging (inclusief zittende huurders; het totaal is verhuurd.

Deze winkelruimte met bovenwoning is gelegen in de levendige woonwijk “Berckelbosch”. Diverse groenvoorzieningen, sportaccommodaties en dagelijkse voorzieningen zijn nabij de woning gelegen. Ook de diverse uitvalswegen zijn goed en snel te bereiken.

Kenmerken

Status
Verkocht
Adres
Jan van Riebeecklaan 78
Postcode
5642 MD
Plaats
Eindhoven
Land
Nederland

Overdracht

Aanvaarding
In overleg

Bouw

Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
1953

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte
96 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
15 m2
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
43 m2
Perceel oppervlakte
102 m2
Inhoud
371 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
TV kabel, Natuurlijke ventilatie
Perceel oppervlakte
102 m2
Inhoud
371 m3

Buitenruimte

Liggingen
In woonwijk
Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soorten
Geen garage

Kaart

Street View